Знайомство з іноземцями на сайтах

Міжнародні сайти дають іноземцям пояснення, чому українські дівчата так дуже в них зацікавлені. Наводять ряд причин, серед яких економічна, демографічна (в нас більше жінок, ніж чоловіків) і моральна (в українських сім’ях не рідкість алкоголізм, побиття і приниження).



pic

Іноземець відразу після знайомства відчуває згідливість, покірність, терплячість претендентки на його руку та серце. Це завищує самооцінку чужинця. Крім того, серед своїх незалежних, гордих, повних самоповаги та фемінізованих співвітчизниць, котрі добре знають собі ціну, він не знайде безкоштовної служниці, якою так часто погоджуються бути українки. При цьому вродливіших за них годі й шукати. Попри свій скромний дохід, вони доглянуті й одягнуті зі смаком. Додайте — любов до романтики, відданість і здатність жертвувати собою задля сім’ї та дітей. Чого ще треба іноземцям, котрі прагнуть піклування і давно скаржаться на те, що їхні жінки вважають за краще проводити вільний час у барах, а дітей народжувати після сорока?

Однак не всі чужоземці романтичні принци… Українські туроператори, як-то кажуть, «не на камеру» констатують: більшість туристів їде до нас не пам’ятками милуватися, а легковажних і доступних дівчат знайти.

Якщо ви знайшли собі чоловіка, який не був ще розлучений і до того ж не має дітей, то вважайте, вам дуже пощастило. Це рідкісний екземпляр, у якого, однак, теж, напевно, є свої проблеми. Відразу напрошується маса запитань: чому так довго не одружувався, з ким жив весь цей час, чому немає дітей?



pic

Більшість потенційних західних наречених, що заглядають на шлюбні сайти в надії знайти собі іноземну дружину, були вже одружені, а то й по два рази. Вони можуть мати від трьох дітей і більше, і ви можете безкоштовно отримати бонус - вагон і маленький візок, як кажуть, - три за ціною одного. Добре, якщо діти великі і живуть самостійно. А якщо діти маленькі, то на вас чекає кожні вихідні проводити з ними час, возити їх усюди і розважати, на канікулах вони можуть приїхати до вас на цілий тиждень, місяць, а то й назавжди. Ви готові до цього?

Батьки чоловіка теж можуть бути різними. Одні готові віддати останнє своїм дітям, будь-яким способом допомогти - як радою, так і матеріально. Інші ж виявлять манірність, індивідуалізм і пальцем не поворухнуть, щоб хоч у чомусь допомогти або провести час з онуками. Вони будуть сидіти у себе вдома, вмирати від нудьги, але ніколи не прийдуть на допомогу.

У західному суспільстві зрада вважається брудною справою. Вести подвійне життя за спиною дружини західні чоловіки вважають нижче їхньої гідності. У загальній масі вони - чесні, і високо цінують здорові сімейні відносини, дружину і дітей.



pic

Іспит на право водіння

Отримання водійських прав - це запорука успішності вашого подальшого життя на Заході. Машина тут не розкіш, а засіб пересування, і уявити себе без неї - практично неможливо. Якщо у вас є українські права, то ви можете використовувати їх протягом року, а за цей час підготуватися до отримання прав західного зразка. Вам необхідно буде здати два іспити: теорію і практику. При підготовці до теорії ви зможете вбити відразу двох зайців: вивчити правила дорожнього руху і підтягти свою мову, заповнивши відсутні ніші.

Знайомитися на сайтах з іноземцями та виходити за них заміж - право кожної жінки, але перш, ніж піти на це - зважте всі "за" та "проти", аби потім не пожалкувати про свій вибір.