Інструкція

1. Отже, як вибрати свідків на весілля: Перш за все, потрібно зупинити свій вибір на певній людині. В даному випадку, це будуть близькі друзі. Зіставити всі «за» та «проти»: одружений майбутній свідок або неодружений, заміжні чи не заміжні майбутні свідки, так як конкурси на весіллі бувають вельми еротичними і чоловік або дружина свідків можуть негативно до цього поставитися.

2. Не потрібно запрошувати в свідки кращу подругу, якщо ви знаєте, що толку на весіллі від неї не буде. Жалість, безвідмовність, сором'язливість у виборі свідка - погані помічники. Але, як правило, справжні подруги об'єктивно оцінюють свої можливості. І те, що вашій подрузі подобається насолоджуватися веселощами, а не нести на собі тягар відповідальності за все весілля, - розумну подругу тільки порадує.

3. Свідок повинен бути активним, не боятися камер, не соромитися гостей. З такою людиною весілля не дасть занудьгувати гостям, та й настрій він з легкістю зможе підняти молодятам.



pic

4. Свідків потрібно обов'язково представити один одному ще до весілля. Нехай вони познайомляться ближче, адже в день одруження їм доведеться працювати в команді, і від їх злагоджених дій залежатиме атмосфера всього свята. Не зайвим буде познайомити свідків з родичами, щоб вони не відчували себе на вашому весіллі гостями.

5. Щоб знати, як призначити свідків на весілля і потім не пошкодувати про свій вибір, потрібно все гарненько обміркувати. Свідки повинні вміти відповісти на всі питання, а також завжди бути в змозі розрядити обстановку. Адже і на весіллях часто бувають форс-мажорні обставини, а свідки для того й потрібні, щоб відвернути і розвеселити гостей.

6. І найголовніше — свідок ні в якому разі не повинен зловживати алкоголем, не дивлячись на те, що він несе відповідальність за все випите спиртне під час прогулянки, парубочого вечора і на весіллі.

Джерело: www.znayyak.org