За 6 місяців до весілля

Спочатку потрібно визначитись яке весілля ви хочете? - велике чи маленьке. Чи плануєте весільну подорож? Скласти суму витрат. Час приходить, також познайомити між собою батьків. Вивчайте інформаційні матеріали по весільній тематиці.

За 4-5 місяців до весілля

Визначити стиль проведення весільного банкету, написати сценарій проведення весілля. Треба визначитись з датою розпису та вінчання. Скласти список гостей і вибрати відповідне місце для банкету. Далі, підібрати весільне вбрання та обручки.



pic

За 3 місяці до весілля

Складаємо список гостей і, відповідно, кількість. Замовляємо зал. Не забуваємо і про замовлення тамади, фото та відеооператорів. Також дрібнички: конкурси, викуп, машини, перукар, флорист і.т.д.

За 2 місяці до весілля

Заява в РАЦС. Замовити весільні запрошення, музичний супровід. Купити обручки та замовити весільний торт.



pic

За 1 місяць до весілля

Відіслати запрошення. Купити все необхідне для прогулянки. Визначити кількість спиртного та затвердити меню. Докупити все необхідне для довершення образу нареченої: панчохи, білизну і.т.д. Не забувати і про свій зовнішній вигляд: почати ходити до косметолога і в солярій.

За 2 тижні до весілля

Поміряти сукню, якщо потрібно, підігнати по фігурі. Замовити букет. Зробити пробну зачіску. Скласти список телефонів всіх необхідних людей: візажист, перукар, флорист, фотограф, тамада, водій і т.д.

За 2-1 день до весілля

Подзвонити всім необхідним людям: фотограф, перукар і т.д. Запитатись чи пам'ятають вони про ваше весілля. Підтвердити всі замовлення: букету, торту та іншого. Відвезти необхідне в ресторан: продукти, спиртне. Зібрати сумочку нареченої.

Бажаємо вам удачі та терпіння під час підготовки до весілля!