Соціальні установи часто “грішать” затримками виплат, а медичні зовсім не вселяють довіри? Ми розповімо, куди варто звертатися, щоб виправити ситуацію.

У разі несвоєчасної виплати (невиплати) коштів за до- та післяпологову відпустку звертайтесь до районних (міських) Фондів соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (ФСС ТВП) за місцем проживання (реєстрації), а також за телефоном «Гарячої лінії» Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності України (ФСС ТВП): – 0-800-501-892.

У разі невиплати допомоги при народженні та усиновленні дитини; на дітей, над якими встановлено опіку; одиноким матерям(батькам); малозабезпеченим сім’ям звертайтесь до районних (міських) управлінь(відділів) праці та соціального захисту населення за місцем проживання (реєстрації), а також до Департаменту державної соціальної допомоги Міністерства соціальної політики України за телефоном 044-289-56-78.

З питань своєчасності та якості надання медичної допомоги звертайтесь до обласних (міських) управлінь(департаментів) охорони здоров’я, або за телефоном «Гарячої лінії» МОЗ України: 0-800-801-333. Працює в робочі дні з 9.00 до 18.00;

Телефон «гарячої» лінії Департаменту охорони здоров’я КМДА – 278-41-91

Для отримання достовірної інформації просимо уважно контролювати адресу та телефони звернення!