Це сталося в багатоповерхівці на вулиці Волинської Дивізії, 29. Медея Сльозко, яка проживає на першому поверсі, пригадує: вона вже збиралась лягати спати коли зайшла в кімнату і побачила справжню змію.

За Медеєю в кімнату вбігла її мати. Побачивши змію, жінка ледь не втратила свідомість. Вона і досі не може прийти до тями адже вважає, що непроханий гість ще може ховатись в її квартирі.

Вранці жінки подзвонили в управління МНС, та їм порадили шукати допомогу в іншому місці адже змієловів, як виявилось, серед рятувальників немає. Тоді мати та донька розповіли про змію працівникам рівненського зоопарку. Фахівець-зоолог, який приїхав шукати непроханого гостя, обшукав всю кімнату, та змії ніде не було.

Яка саме змія заповзла в її квартиру, Медея Сльозко не знає. Та каже, що вона була схожа на плазуна з цієї картинки, яку жінка знайшла в Інтернеті. Це змія полоз – вона отруйна. Втім, фахівці кажуть, що такі змії на Рівне нщині не проживають, а непроханий гість – швидше за все, звичайний вуж.

Головний рівненський комунальник не вірить, що в багатоповерхівках можуть оселитись змії. Та якщо ж ви побачили в під’їзді або своїй квартирі змію, вас в біді не залишать, - обіцяє Іван Гема.

А фахівці зоологи радять: якщо побачили в своєму помешканні змію, накиньте на неї каструлю або ж металевий таз. Щоб не змогла втекти. І відразу дзвоніть в зоопарк. Фахівці приїдуть, заберуть змію і випустять її туди, де людям вона не зашкодить.