В яку пору року краще відсвяткувати весілля? Це запитання ставлять перед собою всі пари, які планують одружитися. Отож, читайте далі про позитивні та негативні моменти проведення весілля у різну пору року, та обирайте ту, яка підійде Вам найкраще.

Особливості весілля взимку:

Позитивні моменти: приголомшливий зимовий пейзаж, безкраї снігу, пухнасті ялини, вкриті білим снігом ... До того ж, без зайвих черг можна вибрати будь-яку вподобану дату, ресторан і багато чого іншого, тому що літній ажіотаж вже минув. Проте, і в зимовому весіллі є свої негативні моменти:

Просто так в легкій весільній сукні взимку на вулицю не вийдеш - є ризик застудитися чи підхопити запалення легенів. Тому традиційною частиною весілля - фотографування біля місцевих визначних пам'яток, зазвичай, відпадає. Якщо Ви зважилися фотографуватися у сукні, то пам'ятайте, що в білому вбранні є серйозний ризик злитися з ландшафтом.



pic

З транспортом так само можуть виникнути деякі проблеми. Не виключено, що перед весільним кортежем доведеться розчищати дорогу (звісно, таке в місті трапляється досить рідко). Додасть труднощів і закупівля овочів та фруктів для весільного столу.

Ось тепер ви можете порівняти всі позитивні та негативні сторони зимового весілля і подумати чи готові ви піти на певні жертви, заради того, щоб зіграти весілля взимку? Якщо Ви впевнені, то постарайтеся перетворити весілля в зимову казку, аби очевидні мінуси могли стати істотними перевагами.

Весна - це пора любові і всі проблеми для деяких молодих людей не перешкода. Саме навесні люди мають тенденцію втрачати голову, приймати несподівані для себе рішення і робити непередбачені вчинки.

Позитивні моменти весілля навесні:

Ціни на сукні, костюми і банкетні зали на початку весни, ще не почали рости. Ви можете спокійно зайнятися підготовкою за 2 місяці до самого весілля і при цьому все встигнути зробити і замовити.

Весна - це початок нового життя. Хороша прикмета створити свою сім'ю і розпочати нове життя.

Але є й негативні моменти у весняній весіллі:

Початок весни припадає на Великий піст, а як відомо, у піст не вінчають, до того ж якщо серед ваших гостей є люди, які суворо дотримуються посту, то буде некультурно запрошувати їх до столу, знаючи, що їм не можна нічого їсти.

Навесні є чималий ризик забруднити весільну сукню, адже від примх природи не застрахований ніхто, в будь-який час року.

Весняний стіл не балує своєю різноманітністю. Але якщо Ви непохитні у своєму рішенні зіграти весілля навесні, то майте на увазі, що витратитися доведеться більше, ніж в інший час року.



pic

Найпопулярнішими є літні весілля, тому що молоді можуть показати себе в усій красі. Весілля влітку, як і в інші пори року, має свої позитивні і негативні моменти.

Позитивні моменти:

Головна перевага літнього весілля - це зовнішній вигляд нареченої. Саме влітку вона може дозволити собі будь-які фантазії в області весільного наряду (глибоке декольте, відкриту спину і т.д.).

Літнє весілля під відкритим небом або у відкритому кафе, в селі, можна виїхати в ліс або на річку. Весільний стіл більш різноманітний (свіжі фрукти, овочі і ягоди). Все це дозволить створити справді чудове вишукане меню. І нарешті, влітку надається маса можливостей для планування медового місяця.



pic

Але у літньому весіллі є і свої негативні моменти:

Літо - це пора відпусток (хтось поїхав на море або дачу або ... причин багато), так що багатьох гостей Ви можете просто не зібрати.

Осінь - час, коли краса природи стає найбільш видовищною. Кольори осені - це і золотисто-жовтий трепет модрини, берези і віргінської ліщини, і багряно-пурпурове листя клена чи дуба. У колірній палітрі осіннього весілля переважають коричневі, червоні та золоті тони - яскраві насичені відтінки, що підкреслюють природні тони сезону. Дізнайтеся, яке застосування можна знайти квітам осені у весільному декорі, вінчальному вбранні і як використовувати їх для створення осіннього настрою!

Позитивні моменти:

Якщо ви граєте весілля у вересні, то ви можете не замислюватися про те, як пристосувати свій весільний одяг до погодних умов. Чудовий час для осінніх весіль – «бабине» літо. Зі святковим столом також проблем не виникне. Безліч різних овочів і фруктів, причому досить дешево - восени будуть до ваших послуг.

Але осіннє весілля має і свої негативні моменти:

Як і в будь-який інший період, все може зіпсувати погода.