1. Перед весіллям наречені нервують, і причини їхніх страхів і тривог носять найрізноманітніший характер — від правильності вибору партнера до ще не замовлених бантиків на лімузин і неоплачені послуги фотографа. Перед весіллям багато турбот — по приготуванню самого дійства. Це дуже емоційно нестабільний період для всіх учасників цього дійства. Як показують дослідження, багато людей реагують на стрес і тривогу, причому реагують по-різному. Деякі не можуть взяти в рот і маленький шматочок, а деякі жують цілий день безперервно, що швидко призводить до набору зайвої ваги.

2. Через спроби всюди і скрізь встигнути, з усіма переговорити, все влагодити в нареченої порушується раціон харчування і відмічається пріоритет жирних, солодких продуктів, «фаст-фуду», сухом’ятки, бутербродів, чіпсів, тобто тої їжі, яка також сприяє збільшенню маси тіла.

3. Порушується і режим харчування. Наречена може поїсти 1 або 2 рази в добу.

4. Від зайвої ваги знижується настрій і як розрада в хід ідуть шоколадки, зефір, випічка — і хибне коло замикається.



pic

5. Постійні гості — ви йдете, щоб вручити запрошення на весілля до родичів або друзів, влаштовуєте дівочу вечірку або дружні посиденьки — і все супроводжується інтенсивною вечірньою їжею.

6. Через відсутність часу ви закидаєте заняття спортом і не ходите у фітнес клуб, не бігаєте вечорами в парку, вам уже не до басейну, тому що за день ви так утомлюєтеся, що зранку ще одна година, витрачена на басейн або прогулянку — для вас стає недозволенною розкішшю.



pic

Що не потрібно робити, щоб схуднути перед весіллям.

1. Голодувати і сідати на екстремальні дієти.

2. Розчаровуватися і втрачати надію від того, що з такою працею вага повернулася, і ви стали важити вже не на 5, а на 7 кг більше. І мучити себе тією думкою, що вам не дано стати стрункою.

Як можна допомогти собі:

1. Перше і найголовніше заспокойтеся та перестаньте поспішати. Побудьте нареченою і відчуйте, що цей час для вас? Для цього використовуйте що завгодно — і дихальну гімнастику, і медитацію, і приємні зустрічі із уже заміжніми подругами, і прогулянки по магазинах.

2. Поверніться до здорового і правильного харчування, про яке не втомлюються повторювати і писати дієтологи.

3. Відновіть режим і приймайте їжу з інтервалами не більше, ніж в 5-6 годин, тому що, пропускаючи призначений для обіду або перекусу час, ви мимоволі програмуєте себе на переїдання. А зайва їжа позначиться на ваших об'ємах.

4. Повноцінно спіть і відпочивайте! Ми відновлюємо своє тіло не тільки їжею, завжди потрібно пам'ятати про це!



pic

5. Щоранку повноцінно снідайте.

6. Підвищуйте свій настрій всіма доступними для вас способами.

7. Займайтеся спортом, будь-якою фізичною активністю, яка вам приносить на цей момент задоволення.

8. І найголовніше, пам'ятайте про те, що Ви наречена! І вас полюбили не за 55 плюс-мінуc 5 кг, а за вашу особистість, погляди, цінності, риси характеру. Повірте, що вони важать набагато більше, ніж ті кілограми, на яких ви хочете позбутися перед весіллям!

Бажаємо Вам відчувати себе справжньою королевою на власному весіллі!

Джерело:tips/jak-shudnuty-pered-vesilljam-0