Закохані молоді люди, які вирішили вступити в шлюб, але з об’єктивних причин не встигли зробити це до закінчення цього року, задаються питанням, а чи можна одружуватися у високосний 2016 році? Прийнято вважати, що рік, в якому 366 днів, багатий на різні неприємності.



pic

Найважливішим етапом підготовки до весілля є вибір дня одруження. Навіть далекі від забобонів люди перед подачею заяви в загс вивчають гороскопи, розташування зірок, прикмети та повір’я.

Православ’я, як і інші релігії, не проти реєстрації шлюбів у високосному році. А що нам говорять зірки, виступають проти весіль у високосному році астрологи?

Хоча серед них немає однозначної думки, більшість провісників вважає, що головне вибрати правильно день весілля і неважливо, скільки днів у році.



pic

Сьогодні закохані серйозно ставляться до вибору дня реєстрації шлюбу. Астрологи кажуть, що дата весілля грає в подальшому житті молодої сім’ї важливу роль, а причиною розбіжностей, сварок і розпаду сім’ї є неправильно вибраний день реєстрації. І в цьому думки астрологів єдині.

Для правильного підбору дня вступу в шлюб, провісники враховують не тільки, як складуться зірки, але і особисті гороскопи закоханих. Крім того, велику роль на вибір надає день тижня:

• Понеділок. День знаходиться під заступництвом Місяця. Відносини чоловіка і дружини будуть непростими, залежними від будь-яких дрібниць.

• Вівторок. Укладати шлюб у день, що знаходиться під владою войовничого і агресивного Марса, не рекомендується. Планета принесе в сім’ю сварки і розбіжності. У такому союзі не буде спокійних відносин. Тут лід і вогонь, любов і ненависть.

• Середа. Прохолодні стосунки складуться у подружжя, які уклали шлюб у день, над яким взяв шефство Меркурій.

• Четвер. Керуючий днем Юпітер прирече сім’ю на постійне з’ясування стосунків — хто ж головніший в сім’ї?

• П’ятниця. Завдяки покровительці Венері, планеті любові і миру, п’ятницю вважають найбільш вдалим днем для весіль.

• Субота. Цей день підійде для одруження тим, хто заради сім’ї готовий пожертвувати кар’єрою та особистим життям. Сатурн, під чиїм заступництвом вона перебуває, є планетою самозречення і самообмеження.

• Неділя, якому протегує Сонце, є найкращим з усіх днів для весіль, але в цей день не працює загс.

Сприятливі дні для вступу в шлюб в 2016 році

Плануючи день одруження, перегорніть місячний календар. Вдало складуться шлюби, укладені при зростаючому місяці.



pic

На закінчення відзначимо, що якщо люди по-справжньому люблять один одного і дорожать сімейними узами, ніякі забобони чи забобони не завадять їм разом прожити щасливе і довге життя. Без любові і поваги будь шлюб, нехай і ув’язнений в найбільш сприятливий день, приречений на провал і зайвий день у році тут ні при чому. Якщо вам не вдасться укласти шлюб в сприятливі дні, можна зробити це в будь який інший час.