Через сварку з бабусею утік з дому. 12-річний Володя, який проживає в селі Мізоч Здолбунівського району, після уроків разом з однокласником вирішив пограти на комп’ютері.

Ключів від дому в нього не було, та хлопець все ж зумів потрапити в будинок і кілька годин пограти в улюблені комп’ютерну ігру pes 2012. Коли ж додому прийшла бабуся, її гніву не було меж. Вона насварилась на онука, а дядько – ще й дав кілька стусанів.

Володя образився на родичів і втік з дому. Пожалітись не було кому адже батьки поїхали на заробітки. Хлопець, довго не думаючи, вийшов на трасу і пішов в сторону Рівного. Він був легко вдягнений, а взутий – в літні тапочки на босу ногу. Володя встигнув пройти 18 кілометрів поки поблизу Здолбунова його не помітив наряд ДАІ, який їхав на нічне чергування.

ДАІшники посадили хлопця в авто і нагодували бутербродами. Коли Володя зігрівся, він розказав звідки він і чому втік з дому. Коли його привезли додому, радості бабусі не було меж.

Виявилося, що Володя не вперше тікає з дому. В школі, де він вчиться, це пояснюють мрійливим характером. Бабуся Володі подякувала працівникам ДАІ, що їй повернули онука. Адже на нічній дорозі всяке могло статись. Сама жінка тепер обіцяє сильно не сваритись на онука, якби довго він не грав в комп’ютері ігри.