Надворі пригріває сонечко, й зима поступово вже здає свої позиції. Весна уже на носі й так хочеться оновити власний гардероб: новенькі чобітки, пальто або ж просто аксесуари. Пройшовшись по магазинах, розуміємо – ціни жахливі й добряче кусаються. Проте, не варто й нам забувати про натуральну красу: доглянуті нігті, волосся й обличчя. Готуємось з вами до весни повним ходом. Спеціально для вас ми підготували пропозиції, як створити стильний образ з мінімальним бюджетом.

Ідеальний манікюр від Анни Соцюк

Гарні нігті – ознака привабливості та витонченості кожної жінки – наголошує Анна Соцюк, майстер з манікюру з багаторічним досвідом.

Якщо ви давно в пошуках майстра, з яким можна бути не лише клієнтом, але й подругою, то вам варто звернутись до Анни Соцюк. Вона справжній професіонал і її роботи справжні витвори мистецтва.

Як зазначає сама майстриня: «Із нігтів кожної клієнтки намагаюсь зробити справжній шедевр». Атмосфера спокою і релаксу допоможе вам відпочити після напруженого робочого дня. А ціни на послуги приємно здивують кожну власницю ідеальних нігтів (для постійних клієнтів діють знижки):

1. Манікюр – 40 грн.

2. Педикюр – 100 грн.

3. Покриття гель-лаком – 130 грн.

4. Нарощення нігтів – від 250 грн.

Звертайтесь до Анни Соцюк за адресою: м. Рівне , вул. Гур’єва, 13 (за будинком офіцерів).

Графік роботи: 8:00 – 20:00, крім неділі.

Майстерня Ален

Озброївшись ідеальним манікюром переходимо до нашого гардеробу. Впевнені, що відчинивши двері шафи або ж комоду побачимо одяг, взуття або ж аксесуари, яким ми не користуємось через їхню поломку. Уявляєте наскільки раціональнішим було б використання речей, якби після поломки ми їх не викидали б, а ремонтували б. В такому випадку пропонуємо Вам звертатись у «Майстерню Ален». Тому ви з легкістю зможете оновити свій гардероб, поремонтувавши або ж пошивши ваш одяг у цих справжніх професіоналів. Саме в цій майстерні беруться за виконання таких замовлень, які іншим не під силу, або ж вони виставляють за неї максимальну ціну.

Власники «Майстерні Ален» справжні майстри на всі руки, які мають талант від Бога. Тому, одного разу, ставши клієнтом «Майстерні Ален», ви завжди отримуватимете надійно відремонтовані речі в найкоротший термін.

В «Майстерні Ален» створять справжнє диво із:

1. Вашими сумками. Саме тут вашу сумку не просто поремонтують, а поставлять на совість всі бігунці, а старі ручки не просто замінять, а покладуть в середину наповнювач, що зробить її сучасною й оригінальною. Також професіонали майстерні вшиють замок там, де його не було за вашим бажанням для зручності.

2. Валізами. 80 Найскладніші несправності будуть поремонтовані, а якість послуг можна буде перевірити не місяцями, а роками. Ваша валіза буде надійно відреставрована, а також в ній будуть замінені колеска.

3. Поясами.

4. Взуттям. Саме у «Майстерні Ален» не лише замінять підошву у вашому взутті, а й вшиють у ваші чобітки замок у те місце, де його не було. Такого не запропонують вам у жодній іншій майстерні.

5. Одягом. Якщо у вас зламався замок, бігунець або ж відірвались ґудзики, то звертайтесь у «Майстерню Ален». Крім того, ця майстерня надає швейні послуги, тому ваші дизайнерські задуми стануть реальністю саме тут. Ви можете замовити не лише ремонт, а й індивідуальний пошив одягу.

До речі, у колектив майстерні потрібна вправна кравчиня із досвідом і чудовою уявою. Звертайтесь за телефоном: (097) 117-56-28.

Майстерня "Ален" - ваш помічник і рятівник!

Навіщо викидати речі, якщо їх можна відремонтувати?

Веб-сайт: vk.com/majsternja_alen

Вас чекають за адресою: м. Рівне , вул. Короленка,2 (вхід з двору)

Телефон: (097)117-56-28

Графік роботи: Пн. - Сб. з 8.00 до 18.00

«STOCK HOUSE»

Продовжуємо створювати власний стильний образ з мінімальним бюджетом. Сьогодні курс іноземної валюти диктує нам певним чином як одягатись. Ціни на справді якісний одяг зросли в рази. Проте, у Рівному є магазин із доступними цінами на одяг відомих європейських брендів.

Stock House (СТОК ХАУС) – магазин нового стокового одягу й взуття з Німеччини.

Тут ви зможете знайти справді якісний та сучасний одяг від відомих європейських виробників, для дітей від народження до підліткового віку, жіночий та чоловічий одяг від XS до 6XL, також взуття - дитяче та для дорослих від найменшого розміру до 43-44 жіночого та до 47-48 чоловічого. Справді компетентні продавці зможуть вам допомогти та вловити ваші бажання.

Якщо ви прагнете, щоб у вашому гардеробі були справді якісні речі, але ваш бюджет цього не відчув, звертайтесь у магазин «STOCK HOUSE».

Адреса: м. Рівне , вул. Мірющенка, 23а (приміщення аптеки № 109). Поряд з зупинкою "Центральна міська лікарня", маршрути №66, 38, 42, 63.

Телефонуйте: (096) 935-37-92, (097) 555-35-09.

http://vk.com/stock_house_shop

Додавайтесь в нашу групу, щоб слідкувати за оновленням асортименту та новинами магазину!

pic