Понеділок: 12.04.10 У Рівному горів триповерховий приватний будинок Це сталося на вулиці академіка Малиновського, 3. Вогонь спалахнув коли вдома нікого не було. Старша донька господаря, яка прийшла додому, зайти всередину не змогла адже будинок був повністю задимленим.

Вівторок: 13.03.10 Вбивство виявилось нещасним випадком Трагічно закінчилася поїздка до Млинова для 54-річного рівнянина Олега. Його знайшли мертвим у калюжі крові в квартирі його матері. Все було схоже на вбивство.

Середа: 14.04.10 У Рівному 4-ри молодики обікрали скриньку для пожертв на будівництво церкви Це сталося на вулиці Коновальця, де зводять храм „Всіх волинських святих”. Хлопців, які порпалися біля скриньки, помітили перехожі і подзвонили настоятелю церкви. Крадіїв затримали на гарячому.

Четвер: 15.04.10 Палили траву, а спалили свиноферму Це сталося в селі Шубків Рівне нського району. Коли приїхали рятувальники, будівля була повністю охоплена полум’ям. Роботу пожежників ускладнювала ще й сильна задимленість. Через це довелося працювати в апаратах захисту органів дихання. Впоратись із пожежею вдалося лише через годину.

П'ятниця: 16.04.10 У Рівному жертвами шахрайок стали дві дівчини Будьте обережні. У Рівному знову орудують шахрайки. Їхньою черговою жертвою стала 23-річна рівнянка Ірина. На вулиці дівчина зустріла невідому жінку, яка розповіла їй традиційну історію про вроки.