Дорожньо-транспортна пригода сталася за 7 кілометрів від обласного центру, неподалік села Ясениничі Рівненського району. Маршрутка Рівне – Дубно рухалася в напрямку села Сатиїв. Несподівано її винесло на зустрічну смугу.

Водій, 43-річний Артур, впоратись з керуванням не зумів. Мікроавтобус опинився на узбіччі, врізався у пеньок при дорозі і перекинувся. Удар був настільки сильним, що у мікроавтобуса відірвало передню вісь з колесами.

В результаті ДТП травми отримали 4-ро пасажирів. У 39-річного Олега важка травма правого колінного суглоба, а у 51-річної Любові - відкритий перелом правого стегна. Більше пощастило іншим постраждалим. Їх після надання медичної допомоги відпустили додому. Що стало причиною аварії, зараз з’ясовують слідчі міліції.

Відомо, що вранці перед виїздом водій маршрутки пройшов передрейсовий медогляд і все було гаразд. Як повідомили в управлінні ДАІ, минулого року на цій ділянці дороги обрізали старі тополі, але пеньки не викорчовували. В один з них і врізалася маршрутка.