Це сталося під час патрулювання мікрорайону „Північний”. Поблизу кафе „Гостинний двір” міліціонери помітили нетверезого чоловіка. Вони намагались пояснити, що бути п’яним у громадських місцях заборонено та у відповідь почули лиш лайку, - розповідають „беркутівці”.

Цього міліціонери не стерпіли і вирішили продовжити розмову з чоловіком у відділку. Та перед цим вирішили провчити порушника, який нібито пручався та відмовлявся сідати у міліцейське авто. У хід беркутів ці пустили кулаки та спецзасоби.

Порушником громадського порядку виявився рівнянини Костянтин. Він має свою версію. Каже, після роботи йшов додому, до якого залишалося 150 метрів. Аж раптом його перестріли міліціонери.

Костянтина таки завезли до міліції, де склали адмінпротокол за появу в громадському місці у нетверезому стані. Втім, прощати „беркутівцям” синяки чоловік аж ніяк не збирається. Тим більше, докази ще свіжі на його тілі. Через це довелося піти на лікарняний. На дії міліціонерів Костянтин уже поскаржився в міську прокуратуру. Тепер чекає на результати перевірки, яка має визначити, чи бува, не перевищили міліціонери своїх службових обов’язків.