У Рівному намічається переділ власності. Опальний рівненський бізнесмен Валерій Коротков готується до великого судового позову. Він збирається відсудити 16 об’єктів, які він приватизував у середині 90-их років.

Серед них – виставкова зала промислових товарів, нині відома як „Гранд-базар” і комплекс Басівщина, де зараз знаходиться автосалон. Майже весь свій бізнес Валерій Коротков втратив у 1998-ому році коли в нього викрали документи права власності на більшість об’єктів.

Валерій Коротков показує повернені документи. Тут і свідоцтва про право власності, і копії платіжних доручень. Це квитанції за приватизовані об’єкти. Група юристів, яких найняв бізнесмен, уже готується до судових слухань. На кону - об’єкти вартістю десятки мільйонів доларів.

Одним з опонентів Миколи Волошина в суді буде відомий рівненський адвокат Володимир Цуняк. Він налаштований оптимістично і впевнений, що зможе захистити своїх клієнтів, яким належить автосалон на вулиці Київській у Рівному – колишній комплекс „Басівщина”.

Рівне нська міська влада поки залишиться осторонь майбутнього судового процесу. Володимир Хомко каже, що Валерія Короткова не знає і до його справ йому діла не має. Коли саме буде готова позовна заява Валерія Короткова, поки невідомо. Програма „Патруль” стежитиме за перебігом цієї справи і про нові подробиці ми повідомлятимемо у наступних випусках.