У Рівному нагородили кращих спортсменів області. На щорічній урочистій церемонії відзначили кращих у 2015 році. Загалом обрали переможців у десятку номінацій. Серед них і відкриття року: 15-річний борець Владислав Кузько. Про мрії та плани на рік прийдешній спортивної гордості Рівненщини - далі у сюжеті.

Це Владислав Кузько - вихованець Костопільського обласного ліцею-інтернату спортивного профілю. У свої 15 юнак став бронзовим призером на чемпіонаті Європи з греко-римської боротьби та виконав норматив майстра спорту України.

Також Владислав представляв Україну на чемпіонаті світу. Він вже сім років займається греко-римською боротьбою. Каже, цьогоріч здобути найвищу перемогу не вистачило лише трішки сил та тренувань.

Тренер Владислава Дмитро Шевчук тішиться, що його підопічний, у такому юному віці зумів вибороти гідну нагороду. Впевнений, Владислав Кузько - це той спортсмен, який доб'ється усіх найвищих спортивних висот.

Найкращим спортсменом року визнали майстра спорту України міжнародного класу з плавання Михайла Романчука, а кращою спортсменкою заслуженого майстра спорту України з легкої атлетики - Ольгу Земляк. Наразі Ольга тренується у Києві. Так як у Рівному немає хорошої бази для підготовки саме для легкої атлетики. Проте зізнається, приємно, коли відзначають саме вдома.

На цьогорічній спортивній церемонії роздали чимало "золота". Також чиновники нагородили спортивними кубками та грамотами спортсменів з особливими вадами.