Герої серед нас. Рівнянин Юрій Нікульський затримав двох зловмисників, які у будинку на вулиці Романа Шухевича, 2 викрадали ліфтове обладнання. О 6-ій годині ранку його розбудив телефон. Дзвонила колишня колега, диспетчер ліфтової служби. Вона повідомила, що хтось зламав двері ліфтової кабіни в його під'їзді.

Затримані - мешканці мікрорайону „Північний”. Один з них уже був судимим. Як виявилося, вони не вперше крадуть ліфтове обладнання. Тиждень тому вони скоїли подібну крадіжку на вулиці Романа Шухевича, 6.

Затримані виправдовуються: мовляв, вони безробітні тож іншого способу заробити на життя не мають. Викрадене ліфтове обладнання вони здавали на скупки металобрухту. Заробляли, як правило, від 100 до 200 гривень за крадіжку.

Про затримання ліфтових крадіїв міліція доклала міському голові. Володимир Хомко тішиться адже одна така крадіжка коштує місту кілька тисяч гривень.

Проти ліфтових крадіїв міліція порушила кримінальну справу. А тим, хто хоче повторити їхні подвиги, і правоохоронці, і комунальники радять цього не робити. Адже багато на цьому не заробиш, а ось кілька років у в'язниці провести можна.