В неділю туром в Сарнах стартував чемпіонат Рівненщини серед чоловічих команд. В першому турі відбулося три гри за участю команд «Техколедж»(Рівне), «Случ»(Сарни) та РАЕС(Кузнецовськ).

Як пише КМФВ (kmfv.rv.ua), першими на майданчик вийшли волейболісти Сарн та Рівного. З початку матчу важко було визначитися кому посміхнеться спортивна вдача в цьому матчі. Точилася рівна боротьба і команди по черзі володіли ініціативою. Врешті решт рівняни першими вийшли на позначку «23» але втримати перевагу не змогли. Програвши партію, «Техколедж» втратив ігрову і, що не менш важливо, психологічну ініціативу, чим миттєво скористалися господарі майданчика. Другій і третій сет пройшли за повної переваги «Случа» тож сарненці здобули переконливу перемогу 3:0.

Приблизно за тим же сценарієм розпочався матч між рівнянами та кузнецовцями з тією лише різницею, що атомники доводити справу до нервової кінцівки сету не бажали, ближче до середини сету додали в грі на блоці та атаці і впевнено перемогли 25:19. Друга та третя партія пройшли в більш спокійному для команди Кузнецовська ключі. Волейболісти РАЕС отримували на старті перевагу і присікали намагання суперників скоротити відставання. Тож два рази по 25:18 і загальна перемога 3:0.

Окрасою туру стала гра між господарями та кузнецовською командою. За шаленої підтримки глядачів «Случ» на одному диханні виграє першу партію 25:19. Кузнецовці демонструють, що з нервами в них повний порядок і погасивши стартовий натиск господарів на початку другої партії, перехоплюють ініціативу і перемігши 25:17 зрівнюють рахунок в матчі. Третій сет також пройшов за ігрової переваги атомників і закінчився з рахунком 25:20, а коли в кінцівці третьої партії волейболісти РАЕС повели 24:22 здавалося, що перемогу кузнецовці вже не віддадуть. Проте і господарі проявили спортивний характер двічі блоком зупинили атаки команди РАЕС, вирівняли рахунок та були більш впевнено зіграли на вирішальних розіграшах. Тож 28:26 в партії і 2:2 в матчі. Довелося грати тай-брейк. П’ята партія перетворилася на гойдалки. Спочатку 4:1 і 6:2 повели кузнецовці, потім 8:6 - господарі, волейболісти РАЕС які, нагадаю, проводили дві гри поспіль спромоглися відповісти своїм спуртом і знову вийшли вперед 10:8 але на більше сил не вистачило. Тож перемога 15:12 в партії та 3:2 в матчі залишилась за «Случом».

Проте 4 очки, які привезли з виїзду кузнецовські волейболісти можна вважати прийнятним результатом. Чемпіонат лише розпочався і шанс відігратися в атомників ще буде. А вже в наступні вихідні в Радивилові пройде другий тур в якому зіграють "Рівне газ"(Рівне ), "Ніко"(Радивилів) та "Амако"(Гоща).