Нещодавно цікавий та оригінальний винахід, таке собі ноу-хау у сфері манікюру, було створено у Лондоні (Великобританія). Саме це творіння в деякій мірі спричинило переворот у класичних підходах до нанесення лаку на жіночі нігті. Багато відомих спеціалістів цього напрямку вже охрестили отриманий продукт косметикою майбутнього.

Лондонською компанію «Nailsinc» було винайдено спрей–лак для нігтів в аерозольних балончиках. На офіційному сайті виробника вартість такого диво-лаку становить 10 фунтів, що у розрахунку на наші гроші складає близько 370 грн.

Багатьох із нас буде цікавити цілком доречне запитання - яким чином діє цей інноваційний засіб для «лінивих», для людей яким не подобається витрачати багато часу на фарбування, а потім ще тривалий час чекати поки лак підсохне? Розробники на такі запитання надають повну та вичерпну відповідь: базу потрібно нанести під лак, після цього на нігті нанести спрей-лак, для закріплення ефекту на завершальній стадії необхідно знову нанести прозору основу. Потім фарбу зі шкіри змити мильною водою і все – чудовий ефект готовий. Виглядає усе просто чарівно!

pic

Пропонуємо Вашій увазі цікаве аніме-відео, про те, як чарівний манікюр на нігтях зможе ожити (трансформуватися), продемонструвавши власну своєрідну та цікаву історію.

P.S. Хто зна, можливо, у недалекому майбутньому придумають і мейк-ап в аерозольних балончиках!