Незважаючи на рясну зливу, поривчастий вітер і дуже непросте поле, перенесений матч ще першого туру чемпіонату Студентської ліги України з футболу між командами «Верес-НУВГП» та «Тернопіль-Педуніверситет» таки відбувся у запланований строк.

Нагадаємо, ця гра за календарем мала відбутися ще на початку жовтня, втім була перенесена за згодою обох сторін.

Тиждень тому суперники зіграли у рамках шостого туру чемпіонату у Тернополі. Тоді господарі, у складі яких у чемпіонаті Студентської ліги виступає одразу дев’ять футболістів, що є гравцями основи клубу Першої ліги – ФК «Тернопіль», легко перемогли рівненських студентів – 5:0.

Дива не сталося і цього разу. Навіть незважаючи на примхи погоди, тернополяни обіграли «Верес-НУВГП» із ще більш переконливим рахунком – 7:0.

- Якщо чесно, то ми їхали до Рівного за нічиєю, - зізнався після матчу головний тренер ФК «Тернопіль» та ФК «Тернопіль-Педуніверситет» Василь ІВЕГЕШ. – За декілька днів на хлопців чекає непростий матч у чемпіонаті Першої ліги проти харківського «Геліоса», тому для нас було важливо не отримати травм. Крім того у попередній грі у Тернополі футболісти команди «Верес-НУВГП» показали справді непогану гру і могли забити декілька голів. Тому свої шанси ми оцінювали обережно. Але я радий, що вдалося виграти, це збільшить наші шанси на чемпіонство у Студентській лізі.

- Важко щось коментувати після поразки з рахунком – 0:7, - сказав після гри наставник команди «Верес-НУВГП» Олександр ГРИГОРОВИЧ. – Але я хочу подякувати хлопцям принаймні за старання. Ми грали фактично проти команди Першої ліги. З цього матчу маємо зробити висновки і набратися нового досвіду.

Таким чином, осінню частину чемпіонату Студентської ліги «Верес-НУВГП» завершив на передостанній, четвертій позиції у турнірній таблиці дивізіону «Захід». В активі рівненських студентів одна перемога у п’яти матчах. Рівняни забили три і пропустили у свої ворота дев’ятнадцять м’ячів.

Про це повідомили у інформаційній службі НК «Верес» (Рівне )