[+ВІДЕО] Страйк під стінами Рівнеради. Сьогодні до керівників міста прийшли скаржитися обурені торговці з вулиці Базарної. Їх міська влада вже не один тиждень намагається перевести працювати на впорядковані ринки. У цей конфлікт втрутилися працівники міліції, і вчора розмови перетворилися на вуличну бійку.

У Рівному триває боротьба з несанкціонованою торгівлею. Керівники міста вирішили прибрати базарників з місць де вони продавали багато років. Міліціянти показали рішення про зупинку торгівлі, втім люди йти звідси не збираються. Конфлікт виник на базарі вчора, сьогодні ж Зоя Герасимчук із колегами пікетують міську раду.Прийшли кажуть, щоб усім розповісти як їх побили.

Як доказ прямо у кабінеті секретаря рівнеради постраждала показує травми що їх отримала у вчорашній битві за землю. Керівники міста ніяковіють, наказу такого ніхто не давав та і давати не мають права.Тим часом начальник міліції переконаний – бійку зчинили провокатори, до того ж базарники, запевняє головний міліціянт, образили його працівників – пообривали пагони, заважали виконувати завдання.

Конфлікт з вуличними ринками ще не закінчився, переконані представники усіх сторін. Міська влада наполягає, без роботи ніхто не залишиться, торговцям з Базарної пропонують нові робочі місця на обладнаних міських ринках.

Поки міська влада шукає компромісного рішення базарники знімають побої та пишуть листи міністру МВС, прем"єру та президенту.