Відділення НОК України в Рівненській області долучилось до ініціативи Національного олімпійського комітету України та провело ранкову зарядку за участю майстра спорту України міжнародного класу з фрістайлу, учасниці ХVIII, XIX та XX зимових Олімпійських ігор Тетяни Бутенко для працівників Рівненського представництва компанії «Соса-Соla».

– Під веселу та ритмічну музику проекту «Do like Olympians» працівники компанії «Соса-Соla» активно взялися виконувати завдання, які їм запропонувала спортсменка. Хтось вправно повторював всі рухи за титулованим інструктором, а хтось зрозумів, що ранкову зарядку потрібно робити кожен день, для того щоб бути не гіршим від своїх колег. Та все ж, молодіжний та дружний колектив Рівне нського представництва фірми «Соса-Соla» залишився задоволеним зарядкою, отримав масу позитивних емоцій та запропонував зробити такі зустрічі систематичними, – розповіли у комунальному закладі «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради.

На згадку про захід голова Відділення НОК України в Рівне нській області Микола Петренчук та учасниця Олімпійських ігор Тетяна Бутенко вручили всім пам’ятні сувеніри і зробили загальне фото.

Інформує прес-служба Рівне нської ОДА.