У Рівному на вихідних пройшли обласні змагання з дзюдо. На цьому етапі визначали спортсменів, які приймуть участь у всеукраїнських змаганнях з даного виду спорту. На відборі до чемпіонату України побували і наші журналісти.

У Рівному відбувся відбір на Чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат. Позмагатися між собою приїхали представники шкіл бойових мистецтв з міста та області. Усім учасникам до 17-ти років. Саме на цьому етапі визначать хто ж саме представлятиме нашу область на чемпіонаті України. Одна з учасниць змагань - рівнянка Анна, каже, налаштована на перемогу.

Ще одна спортсменка, попри свій юний вік, уже здобувала золото на чемпіонаті України з дзюдо. На майбутні всеукраїнські змагання настроєна не менш рішуче.

Ареною для проведення обласного чемпіонату став спортивний зал "Олімпійські надії", у якому тренують і виховують дітей з вадами зору та слуху. Багато з них у майбутньому досягає значних успіхів у спорті. Головне - йти до цілі та не покладати рук, переконує головний суддя змагань Ірина Качановська.

Загалом у обласному відборі взяли участь майже 60 спортсменів, а кращі з них вже незабаром поїдуть захищати честь Рівне нщини на чемпіонаті України з дзюдо, що проходитиме наприкінці листопада у Луцьку.