Цікаві, незвичні та дієві бюті-рекомендації світових знаменитостей та їх вірних помічників - гуру макіяжу, стайлінгу та дієтології представлені для Вас наші любі жінки:

1. "Щоб довше трималася помада, потрібно регулярно знімати з губ старий шар шкіри. У мене навіть є окрема зубна щітка для таких цілей. Для цього також чудово підходить коричневий цукор або спонж, змочений у теплій воді. Після процедури потрібно обов'язково пом'якшити губи щільним шаром бальзаму," - ділиться модель Джорджія Мей Джаггер.

2. "Якщо ви хочете підкреслити відтінок очей, ось підказка: для зелених очей ідеально підійдуть бордові, червоно-коричневі і рожеві відтінки. Блакитний колір підкреслять оранжево-коричневі та бронзові тіні; для карих очей обирайте фіолетові тіні, вугільно-сірі і темно-сині олівці," - пропонує Уїлл Малерб, головний європейський візажист SmashBoх.

pic

3. "Щоб утихомирити непокірні волосинки, які не обтяжуюють зачіску, нанесіть трохи лаку для волосся на пензлик для рум'ян і пройдіться ним по маківці," - радить відома актриса Лейтон Містер.

4. "Існує безліч дивовижних рецептів краси в домашніх умовах, слідувати яким ви можете, не виходячи з кухні. Для домашніх бюті-засобів підходять сіль, кокосове і оливкове масла, кориця, лимон. Ароматичні солі можна використовувати для ванн, а білу глину - для очищувальних масок," - консультує модель Анджела Ліндвалл.

5. "Головний секрет мейкапу досить простий: потрібно освоїти праймер і консилер. Праймер впорається з сірим кольором обличчя і тінями, які надають її власниці втомлений вигляд. А консилер зробить шкіру сяючою. Найскладніше - знайти вірну комбінацію відтінків. Якщо у вас бліда шкіра, використовуйте рожевий або фарфоровий коректор. Якщо ваш тон трохи темніший, вам підійде персиковий відтінок. Нанесіть його не тільки під очі, а й на кінчик носа," - ділиться порадою візажист Боббі Браун.

pic

6. "Я не ходжу на фітнес, у мене немає часу, і я не розумію, чому потрібно платити за такі страждання. Я краще пройду на свіжому повітрі 10 км пішки," - радить модель Інес де ля Фрессанж.

7. "Найголовніше б'юті-правило – це бути щасливою. А ще важливо пити багато води та висипатися," - пропонує співачка Аліша Кіс.

8. "Коли наносите крем, то не розмазуйте його по обличчю, а гарненько втирайте сильними масажними рухами протягом кількох хвилин. Не бійтеся пошкодити шкіру," - консультує зоряний косметолог Анастасія Ахиллеос.

9. "Щоб шкіра якомога довше виглядала молодою, обмежте споживання жирів. Адже вони сприяють окислювальним процесам в організмі. Подивіться на японок: секрет їх вічної молодості в тому, що в їхньому раціоні багато сирої їжі і майже немає смажених страв," - ділиться спостереженням президент компанії Wamiles, Сета Коїті.

10. "Обожнюю масла для кінчиків волосся. Адже якщо кінчики сухі, волосся хоч і продовжує рости, проте моментально пошкоджується," - радить актриса і модель Ольга Куриленко.

pic