Останній матч в цьому році провів рівненський "Верес". У рідних стінах народна команда приймала "Інгулець" з Петрового. Про перепитії гри далі у сюжеті.

Народний Клуб «Верес» у заключному у 2015-му році матчі приймав «Інгулець» з Петрового, що на Кіровоградщині. Не встигли вболівальники, як слід, розташуватися на місцях, а «Верес» вже забив. На 5-й хвилині Борис Орловський головою замкнув навіс.

Після забитого голу рівняни заволоділи ініціативою. До перерви могли відзначитися Олег Шутов та автор голу Орловський. Перший зльоту пробив над «дев’яткою», а другий метрів з тридцяти поцілив у поперечину. Був хороший момент і в «Інгульця». Юрій Перін ефектно пробив в падінні через себе, але голкіпер рівнян продемонстрував, як він вміє брати мертві м’ячі. Чи не ключовий момент в грі стався на 45-й хвилині. Ілля Ходуля заїхав по ногам Шутову, за що заробив попередження. Гравця «Інгульця» жовта картка дуже розгнівала і він демонстративно вибив м’яч. За це арбітр показав №19 ще один «гірчичник», який конвертувався у червону картку.

Вже на 48-їй хвилині по перерві моторний Олег Шутов по центру увірвався у штрафний майданчик і завдав влучного удару – 2:0. Наступні понад 45 хвилин рівняни були повноправними хазяями на полі. Потроїти рахунок на 89-й хвилині повинен був Артур Каськов, але вихід один на один з воротарем нападник програв. Головний тренер рівнян Олег Лутков після гри оцінив перспективи команди і міжсезоння та поділився враженнями від останнього матчу.