Понеділок: 15.03.10 У пожежі на Рівне нщині загинуло подружжя пенсіонерів Трагедія сталася в селі Городець Володимирецького району. Тут близько першої години ночі зайнявся приватний житловий будинок. Коли приїхали рятувальники, будівля була повністю охоплена полум'ям, а дах палав наче смолоскип.

Вівторок: 16.03.10 Міфічна чупакабра з’явилася на Рівне нщині : невідомий звір, який висмоктує кров з домашніх тварин, нападає вже і на людей Невідома тварина, яка тримає в страху половину Західної України, з'явилася і на Рівне нщині . У селі П'ятигори Здолбунівського району про звіра, який вбиває домашніх тварин і висмоктує з них кров, вперше почули півтора місяця тому. І відразу охрестили Чупакаброю.

Середа: 17.03.10 Полювання на "чупакабру" оголосили на Рівне нщині : її шукають працівники міліції та МНС Невідомим звіром, який нападає на людей у Здолбунівському районі, зацікавились в обласному управлінні міліції. Правоохоронці створили кілька оперативних груп з числа міліціонерів, еменесників та мисливців для пошуку тварини, яку місцеві жителі називають "чупакаброю".

Четвер: 18.03.10 На Рівне нщині затримали торговців ртуттю В результаті спецоперації, яку провели співробітники УБОЗ та СБУ, в одному з готелів Дубровиці вдалося затримати двох чоловіків. У них вилучили 8 кілограмів ртуті, до того ж першого класу небезпеки – такий висновок експертів НДЕКЦ.