Матч п'ятнадцятого туру чемпіонату Другої ліги між Народним Клубом "Верес" та "Інгульцем" відбудеться, як і планувалося, у суботу 31 жовтня. Про це повідомив генеральний директор НК «Верес» Євген Донцов.

Вся річ у тім, що на початку цього тижня суперник рівнян звернувся до Професійної футбольної ліги з проханням про перенос поєдинку на весну. Причина, буцімто, епідемія застуди в команді. Втім, керівництво Народного Клубу "Верес" на таку пропозицію відповіло категоричною відмовою, адже частина вболівальників вже придбала квитки на гру. Зрештою, "Інгулець" таки підтвердив свою участь у матчі. Тож поєдинок відбудеться найближчої суботи, його початок о 14-й годині. У рівненському клубі обіцяють усім вболівальникам безкоштовний гарячий чай.

Євген Донцов, генеральний директор НК "Верес":

- Вони апелювали до ПФЛ з вимогою, що якщо не перенесуть гру, то вони не приїдуть, або взагалі знімуться зі змагань. Завдяки тому, що в нас не один власник, а багато співвласників, інтереси яких ми відстоюємо - ми зайняли тверду позицію і відмовилися переносити поєдинок. На матч із "Колосом" ми теж виходили без семи гравців основи.

Продаж квитків на матч НК «Верес» - ФК «Інгулець» вже у розпалі. Їх вартість традиційна, відповідно, 40 та 20 грн.

Придбати квитки можна:

- ТРЦ «Злата плаза» (14.00-19.00, у день гри – 10.00-14.00);

- Намет НК «Верес» на майдані Незалежності (14.00-18.00, у день гри – 10.00-13.00);

- біля стадіону (у день гри).

Крім того, як і раніше, діють АКЦІЇ:

~ Вступай до Народного Клубу й одержуй квиток на гру безкоштовно!

~ Реєструй друга і одержуйте два квитки безоплатно!

Нагадаємо, річний членський внесок 100 грн. (для дітей - 50 грн.) сплатити можна у відділеннях Ощадбанку та ТРЦ Злата Плаза. Діти до 7 років відвідують матчі безкоштовно (без права окремого місця).

Про це повідомили Інформаційна служба НК «Верес»