Шановний телеканал "Рівне 1"! Звертаючись до вас я висловлюю думки мешканців будинків по вул.Корольова та Макарова з надією на допомогу у припиненні повного безладу на вул. Корольова в районі авторинку "Динамо".

Ніхто з водіїв не звертає увагу на знаки " зупинка і стоянка заборонена", на знак "пішохідного переходу" і на самих пішоходів, ( там багато діток ходять до школи), про перетин подвійної суцільної смуги вже ніхто і не говорить. Хоча з одного боку водіїв теж можна зрозуміти, бо зупинитися їм ніде, окрім як під самим знаком про заборону стоянки, тоді як зовсім не зрозуміло куди дивиться наша влада і чому цей авторинок знаходиться в тому місці, яке зовсім для того не розраховане. Машину ДАІ бачимо тільки біля кафе (законність якого сумнівна) директора ринку, проте працівники дорожньої служби чомусь ніяк не реагують на порушників ПДР. А ще безкінечний потік машин у дворах, їх паркування, де це тільки можливо і здавалося б неможливо, залишені каністри, фільтри біля дитячих майданчиків... - не менш болюче питання для нас.

Усі ми знаємо про чудодійну силу засобів масової інформації - допоможіть, будь ласка, адже у нас прекрасний район, та от тільки автобазар, дураки і дорога.