Базарники проти міської влади, хто кого? За цим протистоянням вже декілька місяців спостерігають мешканці Рівного. Сьогодні працівники міліції отримавши відповідне рішення міського голови почали викорінювати стихійні базари. Тим часом продавці вийшли на страйк.

Пенсіонерка Анна Челік вже два роки продає тут таранню. Сьогодні до пива нікому нічого не продає – міліція заборонила торгувати у невстановлених місцях.

Конфлікт базарників і міської влади Рівного триває не перший день. Продавці розповідають, раніше платили ринковий збір і податки, тепер грошей від них керівництво ринку не бере, просто сказали звільнити місце.

Понад 100 продавців сьогодні страйкують – втім міліціянти не вблаганні.

Втім це рішення люди називають незаконним. Навіть звернулись за допомогою до народних депутатів, аби залишитися працювати на цій землі.

Рішення законне, продавці були попереджені, підпис ставиться тільки на оригіналі - як насіння лузає звинувачення Юрій Торгун.

Для базарників у місті працює 28 ринків, чиновники переконані - цього достатньо аби навести лад у Рівному. А всхі, хто вийде за встановлені ринкові межі ганятимуть і далі.