16-18 жовтня 2015 року в м. Києві відбувся кубок України "Осінній марафон" з веслування на човнах «Дракон».

В складі збірної команди Рівне нської області виступали тренери-викладачі районної спортивної школи майстер спорту міжнародного класу Віктор Недашковський, майстер спорту Василь Осійчук та тренер викладач міської спортивної школи майстер спорту Богдан Кучмей, які завоювали золоті медалі та кубок України на дистанції 12 км.

Це безперечний успіх талановитих спортсменів, які в цьому році завоювали найвищі нагороди Всеукраїнського, Європейського та світового рівнів.

Так тренер-викладач міської ДЮСШ Богдан Кучмей в 2015 році завоював чотири золоті медалі на чемпіонаті України та три золоті і одну срібну на чемпіонаті світу.

Тренер-викладач районної ДЮСШ Василь Осійчук закінчив спортивний сезон 2015 року з такими здобутками: чотириразовий чемпіон України, чотириразовий чемпіон та дворазовий срібний призер Європи, шестиразовий чемпіон та одноразовий срібний призер світу на різних дистанціях.

Тренер-викладач районної ДЮСШ Віктор Недашковський в 2015 році став чотириразовим чемпіоном України, чотириразовим чемпіоном та дворазовим срібним призером Європи, семиразовим чемпіоном та одноразовим срібним призером світу на різних дистанціях.

Про це повідомили на сайті Дубенської РДА.