Після виїзної перемоги над херсонським "Кристалом" рівненський "Верес" повернувся на домашню арену. Цього разу наші футболісти вийшли на поле проти "Реал Фарма" з Одеси. Суперник не простий і принциповий.

Рівне нський "Верес" вийшов на поле, аби повернути перемогу домашнім трибунам. Одеситів на матч вперше від початку чемпіонату вивів граючий президент "Реал Фарма" 49-річний Микола Лиховидов. Щоправда вже на 25-ій хвилині він покинув поле. Його замінили. Половину першого тайму команди обережно перевіряли одна одну. А от гострих моментів так і не створили. Варто виділити хіба два штрафні удари - на 28 та 40-ій хвилинах. І якщо перший удар не пройшов, то на другому від голу "Реал Фарма" врятував воротар Євген Ширяєв. Він у стрибку парирував постріл Костянтина Деревльова.

На початку другого тайму рівненські ультрас влаштували справжнє вогняне шоу на трибунах, аби розпалити команду. Та розпалив лише численні порушення правил. Арбітр був щедрий на жовті картки. Після невдалого підкату проти капітана рівнян Миколи Жовтюка, 22-ий номер "Реалу-Фарми" Михайло Шестаков отримав другу жовту, а за тим і червону картку. Та на результат це не вплинуло: матч так і закінчився з нічийним рахунком 0:0.

Тож рівненський "Верес" посідає третю сходинку у турнірній таблиці. Друга «Скала» з перевагою в одне очко. Лідерство утримує «Колос», в якого 29 очок і гра у запасі. Наступна гра "Вереса" відбудеться вдома у четвер 22 жовтня.