«Невдалий результат при хорошій грі» - так головний тренер Народного клубу «Верес» Олег Лутков прокоментував нічийний результат заключного матчу першого кола чемпіонату Другої ліги між рівнянами та одеською «Реал Фармою».

- Не маю жодних претензій до своїх гравців щодо самовіддачі на полі. У деяких епізодах нам не вистачило майстерності. Але десь – просто не пощастило. Ми знали, що «Реал Фарма» - дуже добре грає у захисті. У них багато високорослих футболістів. Ми серйозно готувалися до цієї гри, переглядали матчі за участю одеського клубу. Знали, що дуже важко буде зламати цю оборону.

- Результат по грі?

- Гра була непогана, а результат – незадовільний. Таке теж трапляється. Ми мали два-три стовідсоткові гольові моменти, які не змогли реалізувати. Дуже хотілося перемогти. На жаль, цього не сталося.

- У матчі з «Реалом Фармою» «Вересу» знову не змогли допомогти декілька гравців основи. Чи зможуть вони зіграти зі «Скалою»?

- Сподіваюся, що до наступної гри у строю будуть вже всі без виключення футболісти. Проти «Реала Фарми» не зіграли Дністрян і Шутов. Вони щойно відновилися після серйозних травм і лише в переддень гри приступили до тренувань. Обидва – рвуться в бій. Існує висока імовірність, щодо матчу зі «Скалою» вони будуть у хорошій формі і зможуть допомогти команді.

- Чи зміниться склад команди у матчі зі «Скалою»?

- Якщо до гри будуть готові усі футболісти – то найімовірніше стартова одинадцятка дещо відрізнятиметься від тієї, яку Ви бачили у грі проти «Реала Фарми».

Про це повідомила Інформаційна служба НК «Верес».