Півроку обирали та ще й двічі представляли. Це про головного лікаря Рівненського перинатального центру. Сьогодні колективу першого пологового будинку, де й буде новий медзаклад, урочисто представили нового-старого головного лікаря - Любов Ковальчук. Як далі працюватиме перший пологовий знає ярослав Кухаренко.

Епопея з призначенням головного лікаря рівненського перинатального центру закінчилась. Натомість виникла нова: з представленням. За один день Любов Ковальчук двічі презентували працівникам медзакладу та журналістам. Вперше вранці, вдруге - вже по біді. Близько одинадцятої на зустріч з новим керманичем перинатального зібралися близько півсотні медиків. Усіх турбувало лише одне питання - кадрове. Любов Ковальчук лікарів заспокоїла. Переконує, кадрової революції не буде.

Працівники пологово кажуть, новим керівником задоволені. Переконують, для них цей головний лікар не новий, адже і раніше доводилося працювали під керівництвом Любові Ковальчук.

Офіційно до роботи Любов Ковальчук приступить лише за два тижні. Розповідає, роботи і нині вистачає. Адже потрібно зареєструвати статут перинатального, придбати сучасне обладнання. Добре, хоч кошти на нього є. Ще у квітні з обласного бюджету виділили майже сім мільйонів гривень.