Інформаційним супутником рівненських вболівальників перед і під час сьогоднішньої гри з одеською «Реал Фармою» буде не звична прогрмка, а цілий інформаційний вісник.

Що спонукало клуб підти на цей крок, розповідає віце-президент НК «Верес» Олексій Кривошеєв:

- Ми вирішили відійти від звичного формату матчевої програмки і створили інформаційний вісник Народного Клубу "Верес" - "Верес info". Низька собівартість такого формату, у порівнянні з програмкою, та більша площа для інформації - головні переваги. Члени клубу і вболівальники отримають цей вісник безкоштовно. Тут є новини клубу і Другоі ліги, інтерв'ю тренерів, гравців, конкурси. Члени клубу зможуть отримувати ще більше інформаціі. Можливо з часом "Верес info" переросте у повноцінне видання нашого Народного Клубу.

Видаватимуть "Верес info" разом з квитками у традиційних точках НК «Верес» на майдані Незалежності та у ТРЦ «Злата плаза».

Нагадаємо, поєдинок НК «Верес» - ФК «Реал Фарма» розпочнеться на стадіоні «Авангард» о 15.00. Вартість квитків традиційна: 20 грн. – для членів клубу, 40 грн. – для тих, хто лише збирається ними стати. Крім того, можна придбати ЄДИНИЙ КВИТОК на три заключні домашні гри «Вереса» у нинішньому році, відповідно, за 40 та 80 грн. А ще діють акції:

~ Вступай до Народного Клубу й одержуй квиток на гру безкоштовно! ~ Реєструй друга і одержуйте два квитки безоплатно! * Річний членський внесок 100 грн, для дітей - 50 грн.

Місця продажу квитків: - брендоване місце "Верес" у ТРЦ Злата Плаза - у будні 14:00-19:00, у сб 10:00-15:00. - фан шоп НК "Верес" - ТРЦ Екватор 10:00-20:00. - у наметі на Майдані - 15:00-18:00. - біля стадіону у сб до матчу. Про це повідомилав інформаційна служба НК "Верес" Рівне

pic