Рівне футбольне. Минулими вихідними у місті пройшло офіційне відкриття вже традиційного турніру з футзалу Бізнес-ліги ОГО. За звання кращої серед кращих цьогоріч боротимуться вісім команд. Кожна з них вже зіграла свої перші матчі.

На минулих вихідних стартував 16-ий турнір Бізнес ліги ОГО, на який заявилося 8 команд з міні-футболу. Це дещо менше, аніж минулого року, проте цьогоріч у чемпіонаті з"явилися і дебютанти - це команди "Дубок" та команда інституту права НУВГП.

Відкривали новий футзальний сезон Бізнес-ліги команди Комфорт-сервісу та видавничого дому ОГО. Гра цих команд виявилася багатою на голи.

Наступні ігри зіграли між собою команди Альянс та Рівне газ, остання здобула перемогу з рахунком 5:3, Граніт - Феміда 3:5 та новачки турніру Дубок - інститут права Нувгп. Їх поєдинок закінчився нічиєю 3:3. У наступний день результвти такі - «Комфорт-сервіс» - «Альянс» - 8:1, ОГО - «Дубок» - 4:6, «Граніт» - «Рівне газ» - 3:5, «Феміда» - «Інститут права НУВГП» - 3:9.

Кожна з команд у рамках чемпіонату зіграє по сім матчів з суперниками. Триватиме турнір до 31-го жовтня, саме тоді й визначиться переможець.