Вибираючи весільну сукню, необхідно звертати увагу не лише на її красу, але і на те, чи підходить вона нареченій. Кожна дівчина особлива, і має свою унікальну фігуру. Та, якщо ви вважаєте, що у вас є певні недоліки, їх можна дуже легко приховати. Тому дуже важливо правильно вибрати таке весільне вбрання, яке підкреслюватиме ваші переваги та приховуватиме дрібні недоліки.

При виборі сукні варто звертати увагу на фасон. Усі дрібниці важливі: висота талії, декольте, пишність, довжина, колір, наявність або відсутність рукавів. Давайте розглянемо, який стиль сукні ідеально підійде до вашої фігури.

"Ампір" Особливості: -завищена лінія талії; -головний акцент - груди; -довга спідниця; Такий стиль ідеально підходить дівчатам невисокого зросту. Вдалий варіант для тих, хто хоче приховати повноту, а також короткі ноги. Головна перевага - підкреслюються груди. Отож, якщо у вас гарні груди, то даний фасон створений для вас. Окрім того, покрій сукні "Ампір" візуально додає зросту. А також виграшний варіант для майбутніх мам. Оскільки вільний та спадаючий крій може приховати зростаючий живіт.
pic
pic "А-силует" або "Принцеса" Особливості: -обтягуючий ліф, який плавно переходить у вільну спідницю. Такий тип сукні підходить для кожної дівчини. Якщо у вас струнка фігура, то можна вибрати сукню прямого пошиття. Окрім того, це вдалий варіант для дівчат високого зросту. Та якщо наречена дуже худа, то така сукня не рекомендується, адже вона ще більше підкреслюватиме недостатню вагу.

pic "Русалка" Особливості: -елегантність; -підкреслює струнку фігуру. Якщо наречена висока та має струнку фігуру, то це ідеальний варіант. Сукня надзвичайно елегантна та красива, проте є один недолік - суттєво обмежує ваші руки. Тож, потрібно бути дуже обережною, щоб не впасти. Окрім того, даний фасон вважається найпопулярнішим за останній час серед наречених.

pic

pic "Куля" Традиційне пишне весільне вбрання. Більшість дівчат обирають саме такий фасон, проте слід пам'ятати, що не всі наречені чарівно виглядатимуть у такій сукні. Така об'ємна сукня пасує високим та худим дівчатам, а також жінкам із широкими стегнами. Підкреслює пишні груди. Наречені, які мають пишні форми повинні відмовитись від такого фасону, адже візуально збільшуватиме їх.

pic

pic Отож, на основі вищесказаного можна зробити висновок:

Маленький зріст та тендітна фігура. Вам пасуватиме: сукня "А"-силует та "Ампір". Відмовтеся від поясів, адже вони візуально зменшують. Прикрасьте сукню декоративним швом або мереживом і це значно видовжить силует.

Високий зріст і струнка фігура. Майже всі фасони підійдуть. Ідеально пасуватимуть фасони "Русалка", або ж "А", але варто бути уважною із вибором сукні силуету "куля". Потрібно відмовитись від об'ємних спідниць, тому що можна виглядати дуже масивною. У гіршому випадку - наречений у порівнянні з вами виглядатиме маленьким. Сміливо використовуйте різні елементи дизайну: бісер, камінці, перлинки.

Пишні та жіночні форми. Для такого типу фігури потрібно врівноважити пропорції, адже стегна і груди однакового розміру. Силует "А" сміливо можете використовувати. Мінімум декору: камінців, бісеру та іншого, адже візуально ви будете виглядати більше.

Фігура типу "груша". Дівчатам з такою фігурою потрібно візуально розширити лінію плечей. Спідниця повинна підкреслювати талію і наближатися до форми "А". Відмовтеся від обтягуючого та пишного вбрання. Великі орнаменти в області стегон, а також глибокі вирізи на грудях будуть тільки зайвими, оскільки це візуально звужує плечі.

Користуйтеся порадами і виглядайте чарівно!