Невідома тварина, яка тримає в страху половину Західної України, з'явилася і на Рівненщині. У селі П'ятигори Здолбунівського району про звіра, який вбиває домашніх тварин і висмоктує з них кров, вперше почули півтора місяця тому. І відразу охрестили Чупакаброю.

Пані Катерина в існування цієї тварини не вірила до останнього. Поки якось вранці не знайшла в своєму хліві обезкровлених кролів.

До останнього часу "чупакабра" нападала лише на домашніх тварин. Та минулої п'ятниці з невідомим звіром зустрілася мешканка П’ятигор Лариса. Вона поверталася з роботи додому як поблизу місцевого кладовища побачила на дорозі силует, спершу схожий на людський.

Після зустрічі з невідомим звіром Лариса втратила свідомість і півтори години пролежала в снігу поки її не знайшли селяни. Жінку у стані глибокого шоку госпіталізували в районну лікарню. Від переляку в неї відняло ноги і зараз вона не може ходити. Та як виявилось, Лариса не єдина постраждала від невідомого звіра. У П’ятигорах розповіли, що в сусідньому селі Глинськ "чупакабра", зістрибнувши з дерева, налякала 15-річну дівчину. Після цього селяни та мисливці оголосили на тварину полювання.

Це сліди, які "чупакабра" залишила на снігу. Їх відзняли на фотоапарат селяни. Саму ж тварину очевидці описують як кенгуру із головою вовка. Офіційній науці така істота невідома тож зоологи губляться у здогадах що це може бути.

Чупакабру на Рівне нщині шукають не лише мисливці та селяни, а й правоохоронці. Втім, в існування цього звіра у Здолбунівському райвідділі міліції мало вірять тож від будь-яких коментарів відмовляються. Тим часом місцеві селяни перелякані не на жарт і тут уже мало хто ризикує виходити на вулиці після настання темряви.