Жити постійно в одній атмосфері, часом дуже сильно набридає, хочеться щось освіжити, в загальному внести щось нове, щоб сімейне гніздечко змінило свій зовнішній вигляд. Не варто засмучуватись, якщо у вас поки немає грошей на грандіозний ремонт. Адже у рівненських салонах та магазинах існують акційні пропозиції. Скориставшись нашими порадами ви дізнаєтесь, де можна дешево та досить ефектно оновити інтер’єр своєї квартири.

"Меблі плюс"

Основними характеристиками меблів є: функціональність, зручність, комфорт, сучасний дизайн та висока якість. Все це ви можете знайти у Рівному в магазині «Меблі плюс».

"Меблі плюс" пропонують відомих вітчизняних виробників як Скай (Київ), Нова (Тернопіль), Матролюкс (Дніпропетровськ), Велам (Миколаїв), Данко (Львів), Голландський дім (Запоріжжя). А також зарубіжних – Італія, Румунія, Малайзія та Китай. Крім того "Меблі плюс" співпрацюють з польськими фабриками: Taranko, Forte, BRW, Signal, Halmar, Helvetia, Bydgoskie meble, Etap sofa.

Серед асортименту: спальні, вітальні, м'які меблі, кухні на замовлення та в наявності. Досвідчені спеціалісти нададуть професійну консультацію та допоможуть вибрати меблі для вашого інтер'єру. Найвища якість та доступні ціни гарантовано. Варто зауважити, що відділ «Меблі плюс» здійснив переїзд в ТЦ "Покровський".

Контактна інформація: м. Рівне , ТЦ "Покровський" I поверх, права сторона, відділ 7А. Тел: 067 985 80 10.

ТОВ "Класика Комфортного Будівництва"

Компанія "КЛАСКОМБУД" існує на українському ринку понад п`яти років. Незалежний дилер покриває торгівельними послугами Рівне нську, Волинську, Хмельницьку та Житомирську області. Компанія працює з фізичними та юридичними особами, як дрібним гуртом на приватних будинках, так і на великих будівельних та промислових об'єктах.

ТОВ "Класика Комфортного Будівництва" пропонує такі матеріали: метал черепиця і метало профіль, вологостійка фанера, гнучка (бітумна), модульна та композитна черепиця, базальтова вата, пінопласт, екструдований пінополістирол (XPS), гідро та пароізоліаційні мембрани, водостічні системи, мансардні вікна та люки, фасадні штукатурні системи, покрівельна вентиляція та вентиляційні виходи, євроруберойд та гідроізоляція, ламінат, дахові драбини та натуральна черепиця.

Крім того, "КЛАСКОМБУД" є офіційним торговим партнером виробничих підрозділів компанії ТехноНіколь. Також офіційним дилером компаній Shinglas, Техно, Сталекс, Метротайл, Ферозіт, Velux, Struga, Masterplast, Мізол. Варто зазначити, що ТОВ "Класика Комфортного Будівництва" зарекомендувало себе, як надійний та якісний постачальник покрівельних та будівельних матеріалів на Рівне нському будівельному ринку.

Пріоритетом компанії є доступне консультування клієнтів з технологічних питань монтажу покрівельних та гідро- теплоізоляційних систем та своєчасне постачання на їх об'єкти якісних будівельних матеріалів. Першочерговою метою компанії є комфорт клієнтів на кожному етапі співпраці: від консультування, до поставки і супроводження об'єкта вже після продажу.

Контактна інформація: м.Рівне , вул. Михайла Старицького, 45. Тел: 067 363 19 50.

Салон "Еверест"

Надійні, стильні та сучасні меблі ви зможете знайти в мережі меблевих салонів "Еверест". А заощадити вам допоможуть приємні акційні пропозиції.

Придбати кращі меблі провідних українських та європейських виробників, вдало доповнити інтер'єр, при цьому суттєво заощадити вам дозволять мега-розпродаж (лишилось всього 19 акційних моделей), акції "Приведи друга" та "-10% на другу покупку".

Крім цього, лише протягом жовтня у новому салоні "Еверест" (ТРЦ "NOVUS"), на честь відкриття, діє знижка -10% на весь асортимент м’яких меблів. Поспішайте заощадити, все хороше колись закінчується і акції салону не виключення!

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Київська, 67а (ТЦ "Арена") вул. Макарова 23 (ТРЦ "Екватор"), вул. Гагаріна 26 (ТРЦ "NOVUS"), м. Луцьк, вул. Єршова 11 (ТЦ "Глобус") вул. Сухомлинського 1 (ТРЦ "ПортCity"). Тел: (097) 974-22-71, (095) 798-39-06. E-mail: meble.everest@gmail.com. Сайт: www.meblirv.com.ua

pic

Салон дверей "Меранти"

Дизайн студія "Меранти", що у Рівному, покращує якість життя людей, пропонуючи їм красиві, якісні, зручні, та доступні речі, які створюють у домі затишок, та тепло у сім'ї.

Широкий асортимент магазину: шпалери рідкі, паперові, вінілові, флізерінові, фотошпалери (Waldeco), двері вхідні (Термопласт, Львів) та міжкімнатні (Новий стиль – Херсон, Artdoor – Дніпропетровськ, Status – Київ, Меранти – Донецьк), натуральні та декоративні каміни, ламінат та паркет.

Якісні шпалери під замовлення зарубіжних виробників: Італія, Франція, Англія, Німеччина. Варто зазначити, що на ламінат марок Witex (Німеччина), Krono (Польша) діє система знижок. Дизайн студія "Меранти" - індивідуальний підхід до кожного.

Контактна інформація: м.Рівне , вул. Кн. Ольги, 4. Тел: 098 174 63 68, 097 701 71 81, 095 928 21 53, 063 051 14 52.