Незвичайний футбольний поєдинок відбувся сьогодні на стадіоні «Авангард». У товариській, але тим не менше запеклій спортивній дуелі зійшлися футболісти, тренери, уболівальники та журналісти. Усі учасники дійства були заздалегідь розділені на дві команди.

У складі першої на поле вийшли рівненські ультрас, у воротах грав адміністратор Антон Назарук, опорну зону цементував президент НК «Верес» Олексій Хахльов, а в атаці - зірка рівненського «Авангарду» Володимир Чирков, який і забив один із м’ячів.

Роль тренера команди виконував перший віце-президент НК «Верес» Олексій Боровиков.

- Головна мета даного матчу не перемога, – каже перший віце-президент НК «Верес» Олексій БОРОВИКОВ. – Ми зібрали разом уболівальників, футболістів, керівництво клубу, журналістів, щоб продемонструвати єдність великої сім’ї під назвою Народний Клуб «Верес». Тим не менше, моя команда до гри готувалася серйозно, напрацьовували тактичні схеми для різних варіантів розвитку ситуації на полі.

Протистояли команді ультрасів на чолі із Володимиром Чирковим та Олексієм Хахльовим – футболісти основи «Вереса» разом із тренерами та журналістами. Так за другу команду зіграли тренери Роман Максимюк та Роман Бальчос, журналісти Андрій Матвіїв і Олексій Кривошеєв, генеральний директор НК «Верес» Євген Донцов, адміністратор команди Сергій Дьомушкін, заступник голови РОФФ Олег Кучер, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Рівне нського міськвиконкому Сергій Шевчук, футболісти НК «Верес» Владислав Поліщук, Олександр Дугієнко, Тарас Коблюк, Руслан Марцінюк, Артур Каськов і Богдан Скоцький, а також вихованці ДЮСШ-«Верес» та КОЛІФКС.

Роль головного арбітра матчу виконував наставник НК «Верес» Олег Лутков. Гра проходила у форматі двох таймів по тридцять хвилин кожен.

До слова, не порожнім під час цієї гри був і фан-сектор стадіону «Авангард». Підтримати своїх товаришів на полі прийшли ще декілька десятків ультрасів. Декілька десятків уболівальників НК «Верес» зібралося і на центральній трибуні стадіону.

Гра зрештою завершилася з рахунком - 4:4. За команду ультрасів голи забивали Володимир Чирков і вихованець ДЮСШ-«Верес» Ігор Младенець, а також вболівальники Творек і Єгор. За команду тренерів, гравців НК «Верес» та журналістів забивали Артур Каськов, вихованець ДЮСШ-«Верес» Віталій Ільчук та тренер Роман Максимюк.

Про це повідомила Інформаційна служба НК «Верес».