Оформлення святкового весілля у колірну гаму від запрошень на свято до деталей костюма нареченого, весільного плаття нареченої нині не рідкість. Сучасні наречені все частіше орієнтуються на західні тенденції в світі весільної моди. Тренд цьогорічного сезену - Бордо. Весілля в бордовому кольорі це багатство, вишуканість, краса і благополуччя.

Здавна цей колір асоціюється з достатком, внутрішньою впевненістю, стійкістю, королівською розкішшю. Він ідеально підкреслить характер консервативно налаштованих пар. Бордовий колір стабільності, який підходить не надто емоційною, але заповзятливим натурам, які точно знають, чого хочуть. Нерідко ресторани оформляють бордовим кольором, тому організаторам буде не важко знайти місце проведення банкету, хоча при бажанні прикраси можна зробити самостійно.

Бордовий колір чудово підійде парам, які хочуть зробити акцент на фортеці, стабільності своїх відносин.

Вбрання нареченого і нареченої в бордовому кольорі

Жіночий образ.

Наречені, які підшукують вбрання для свого весілля в красивому бордовому кольорі, можуть звернути увагу на варіанти, де сукню декороване однією або кількома контрастними деталями. Це може бути поясок на талії, красива вишивка, стильні банти. Доповнити образ нареченої можна за допомогою макіяжу. Зокрема, зробити акцент на губах. Прикраси не повинні залучати багато уваги.

pic Чоловічий образ.

Чоловіки можуть дозволити собі костюм бордового кольору в поєднанні з білою або кремовою сорочкою. Якщо костюм виконаний в іншій кольоровій гамі, підійдуть інші деталі, які свідчать про концепцію весілля: стильний краватка, метелик, запонки, хустку на піджаку, бутоньєрка. Більш сучасний і сміливий спосіб підкреслити колірну палітру весілля надіти бордові шкарпетки, хоча сам колір свята сповідує консерватизм і солідність.

pic Ідеї одягу для свідків і гостей

Щоб на весіллі все виглядало ідеально, а фото і відео відобразили красу заходу, а також спільність колірного рішення, наречений з нареченою можуть призначити свій дрес-код. Наприклад, для гостя допускається будь світлий колір всього святкового костюма білий, кремовий, сірий, блакитний, але у кожного повинна бути деталь бордового кольору або темно-червоного відтінку. Цю інформацію слід повідомляти гостям задовго до весілля, щоб вони мали можливість продумати свій образ.

pic Букет нареченої

Букет нареченої заслуговує особливої уваги. Цей красивий аксесуар приваблює погляди, а потім на деякий час стає головним на весіллі коли новоспечена дружина кидає його перед незаміжніми подругами. Дівчина може придумати і створити композицію букета з бордових кольорів.

pic Весільний торт

Весільний торт обов'язкова частина заходу. Сучасні кондитерські пропонують справжні витвори мистецтва: наречений з нареченою можуть замовити одноярусний, двох'ярусний або багатоярусний торт, залежно від бажання і кількості гостей. Прикрасити його вийде написами, фігурками з марципана, іншими деталями тут фантазія безмежна. Технології кондитерського справи дозволяють зробити смачний десерт у благородній весільної гаммі або прикрасити білий торт елементами бордо.

pic Запрошення та картки для гостей

Запрошувальні картки важлива деталь, яку слід врахувати при організації торжества. Це перше, що побачать майбутні гості, деталь, нерозривно пов'язана з концепцією весілля. На запрошення потрібно написати точне місце, час проведення заходу, якщо є дрес-код повідомити про нього. Що стосується карток для гостей, вони повинні бути виконані в тому ж стилі. Бажано, щоб відтінок паперу або картону не відрізнявся у всіх святкових деталях.

pic