Напевно для кожної дівчини найважливіший день у її житті – весілля. Звісно, всі пари мріють про те, щоб їхнє весілля було ідеальним, казковим, неймовірним та особливим. Проте ми навіть не підозрюємо скільки часу та сил витрачається на це. Хочу поділитися з вами, чарівними нареченими, своєю підготовкою до весілля.

Після того, як коханий зробив мені пропозицію, – все у голові перевернулося. Ніколи не думала, що можна відчувати водночас щастя, хвилювання та страх. З чого почати підготовку до весілля? Замовити заклад, вибрати дату чи можливо скласти список гостей?

І як всі типові дівчата – вирішила заглянути в інтернет. Начиталася багато різної інформації, проте нічого корисного для себе не знайшла, а тільки ще більше заплуталась. Але ж як все спланувати, викласти все "на полички", щоб нічого не забути та зробити вчасно?

Отож, вирішили з коханим спершу визначитись із датою весілля.

Багато людей у виборі дати весілля орієнтуються на народні прикмети. Вважають, що вибір пори року, місяць і день тижня впливатиме на подальше сімейне життя. Тому, якщо для вас важливі прикмети, то потрібно знати:

Весілля взимку – до непередбачених витрат.

Якщо ви одружуєтеся у грудні, то ваше кохання з кожним роком ставатиме більшим та міцним. А от січень не дуже сприятливий місяць, адже вважають, що шлюб може призвести до раннього вдівства. Лютий передбачає мир та злагоду у подружньому житті.

Весілля навесні – міцне та палке кохання.

Березень насторожує наречених, адже передбачає, що все життя доведеться прожити далеко від дому. Квітень – мінливість і не постійність. Травневе весілля – до можливих зрад.

Весілля влітку – теплі та турботливі відносини.

Червень – ідеальний місяць для весілля, кажуть, що подружнє життя буде, як мед. Липень свідчить про мінливість у стосунках: радість, сум. А от серпневе весілля обіцяє парам не тільки романтичні відносини, а й дружні.

Весілля восени – надійний та міцний шлюб.

Вересень дарує закоханим тихе та гармонійне сімейне життя. Жовтень - життя буде важким, а от листопад обіцяє багатство та злагоду у подружньому житті.

Також існують інші прикмети стосовно дня тижня чи самої дати проведення весілля. Звісно, народних прикмет дуже багато і дотриматись всіх складно, адже можуть трапитись різні непередбачувані обставини. Втім, на мою думку, щоб бути щасливими у шлюбі не обов’язково дотримуватись всіх звичаїв та прикмет, адже ми - ковалі свого щастя.

Також неабияку роль відіграють і кліматичні чинники, адже хочеться, щоб було не дуже спекотно і не холодно. Отож, ми вирішили зробити весілля тоді, коли нам зручно, а саме – восени. Адже на нашу думку, це найкраща пора року для весілля, тому що сонце не так пече та повіває прохолодний вітерець.