Доглянута жінка та просто красуня – це часом зовсім різні поняття. Красива від природи дівчина з віком старіє, грубіє та втрачає свою привабливість, адже всім відомо, що час дуже жорстоко обходиться з красунями. А ось доглянута жінка з віком тільки виграє, вона, як дорогий коньяк, п'янить та затьмарює чоловічий розум в будь-якому віці.

ТІЛО Це нехитре правило включає в себе щоденний душ і використанням якісних косметичних засобів. Доглянута жінка не дозволить собі таких неприпустимих речей, як огрубіла шкіра, бруд та інше. Адже, чистота для неї це не просто складова краси, а запорука здоров'я.

ШКІРА ОБЛИЧЧЯ Вона повинна бути чистою або хоча б виконувати таку ілюзію. Всі ми розуміємо, що через перепади гормонального фону у жінок час від часу з'являються невеликі прищики. Винні тут і проблеми з екологією, і алергічні реакції, якими страждають більшість сучасних людей. Тому, якщо ваші проблеми з шкірою не носять регулярний характер, просто підберіть тональний засіб, який буде добре маскувати недоліки. Але навіть у цьому випадку відвідуйте косметолога, який буде проводити очисні процедури – на жаль, в домашніх умовах можна проводити лише поверхневе очищення.

ВОЛОССЯ Не обов'язково мати голлівудську зачіску. Пам'ятайте, простота завжди в моді. Однак доглянута жінка ніколи не дозволить собі вийти на вулицю з брудною головою. Ви повинні знайти свій колір волосся та зачіску. У доглянутої жінки завжди є свій майстер зачісок, якого вона відвідує не рідше ніж раз у два місяці. Крім того, доглянута жінка ніколи не буде нагадувати снігову людини. Вона є володаркою розкішного волосся, яке знаходиться виключно на голові. Тому вона регулярно робить депіляцію, забираючи непотрібні волоски з тіла.

ЗУБИ Перш за все, доглянута жінка безтурботно посміхається на всі 32 зуба, тому що подолала страх зустрічі зі стоматологом і їй є чим похвалитися.

БРОВИ Для початку варто визначити свою форму, вона залежить від овалу обличчя та розташування очей. Згодом необхідно стежити, щоб не було так званих "стовпчиків" та чагарників. Для зовсім неслухняних волосків є спеціальний мус, який на цілий день зафіксує їх у потрібному положенні.

МАКІЯЖ Краще мало, ніж занадто багато. Сяюча шкіра і чисте волосся самі по собі створюють гідне обрамлення вашої зовнішності. Звичайно, додати до всього цього добре створений макіяж буде чудово. Але якщо у вас є сумніви з приводу вашого мистецтва підводити очі або накладати рум'яна, краще не робіть цього зовсім.

МАНІКЮР Ідеальний манікюр - це ідеальний колір, ідеальна форма, ідеальний доглянута шкіра. Носіть ту довжину нігтів, яка підходить саме вам, з якою вам буде зручніше. Немає різниці, який колір лаку ви виберете для покриття нігтів, важливо, щоб кутикула була доглянутою, а форма нігтів опрацьованою. Якщо ви застосовуєте кольоровий лак, не забудьте покласти його в сумочку, щоб при появі найменших дефектів можна було їх моментально виправити.

ЗДОРОВ`Я Звичайно ж, доглянуті жінки ніколи не запускають своє здоров'я, стежать за ним, проходять кожен рік потрібні медичні перевірки. На таких жінок приємно подивитися, вони бережуть себе і своє здоров'я, піклуються про себе.

СТИЛЬ Непомітні на перший погляд речі, такі як колготки, білизна, рукавички та навіть гребінець, завжди повинні бути підібрані зі смаком. Дівчина, яка себе поважає ніколи не стане носити дешеву синтетичну білизну або неякісні колготки. Адже, для такої жінки важливо, щоб речі виглядали так само акуратно, як і вона сама і це одне з найважливіших правил гармонійного образу доглянутої жінки.

ВЗУТТЯ Туфельки роблять представниць прекрасної статі ще більш жіночними. Доглянута жінка завжди носить тільки дороге взуття, яке знаходиться в ідеальному стані. Воно завжди вимите, начищене і з підбитими набійками.

І найголовніше! Дорогі жінки, будьте щасливі, залишайтеся завжди собою. Не забувайте про свій внутрішній світ. Адже тільки сонячний настрій та жіноча чарівність зробить вас по-справжньому красивою, доглянутою та справжньої леді...