Приємний подарунок днями отримала рівненська легкоатлетка Анна Рижикова (Ярощук). Не зважаючи на результат, показаний на Чемпіонаті України, наша спортсменка таки поїде на Чемпіонат Світу, що відбудеться у Китаї. Про це розповіла ((http://sport.vse.rv.ua/legka-atletika/1439904177-rivnenska-legkoatletka-anna-rizhikova-nespodivano-potrapila-na-chempionat)(«ВСЕ про СПОРТ»)) сама легкоатлетка.

- Я говорила, що шансiв поїхати на Чемпіонат світу вже нема, але вiн з'явився i я всеж потрапила в Збірну Укрїни на ЧС!, - ділиться емоціями рівнянка Анна Рижикова. - Менi до нормативу не вистачило 4 сотих секунди. А на Чемпіонаті Світу повинно бiгти 40 учасникiв. Норматив виконали 34 дiвчини, а я в рейтингу 35-та. Тому мене, і ще п’ятьох учасників, добрали за рейтингом. Завтра вилiтаю в Пекiн!

Анна зазначила, що такій звістці рада і тепер готується поборотися за медалі на світовій першості.

- Чесно кажучи, в мене була серйозна травма, тому я дуже рада що поїду, а там подивимось як буде. Боротись буду в будь-якому випадку!

Змагатиметься Анна Рижикова у бігу на 400 м з бар'єрами.

Нагадаємо, що компанію Анні складуть ще четверо рівнян – її партнерка по команді Ольга Земляк та марафонці Катерина Карманенко, Іван Бабарика та Олександр Бабарика.

Триватиме Чемпіонат Світу з 22 по 30 серпня.