Жінкам споконвіку було цікаво дізнатися, які якості, на думку чоловіків, повинні бути в ідеальної жінки. Який вона повинна мати зовнішній вигляд, поведінку, яким повинна володіти характером. В даній статті Ми б хотіла розповісти саме про критерії "ідеальної фігури" очима сильної статі людства...

Вчені довели, що чоловікові достатньо десятихвилинного погляду для того, щоб зрозуміти ступінь привабливості тієї чи іншої представниці прекрасної статі.

Всі чоловіки в один голос твердять, що ідеальна фігура жінки повинна бути, перш за все, жіночною. Простіше кажучи, у Вас не повинно бути:

1. Спортивних прямих плечей, рельєфних біцепсів, трицепсів та всього, чим так пишаються спортсменки в тренажерних залах.

2. Короткого волосся, богемних стрижок, пірсингу та татуювань. Адже, такі дівчата, на думку, середньостатистичного представника чоловічої статі, занадто незалежні.

pic

А ось і "чоловічий ідеал жіночої фігури":

1. Жіночі груди завжди притягають увагу чоловіків і захоплюють їх. Але у всіх чоловіків є свої загальні вимоги до грудей. Погруддя повинен бути підтягнутим і пружним, розміру В-С.

2. Довгі стрункі ноги. Крім того, ідеальними вважаються ті жіночі ноги, які наочно демонструють чотири вікна - між пальцями і щиколоткою, у верхній частині між литками ніг, між стегнами трохи вище колін, і самому верху, між стегнами (це останнє "вікно" повинно бути найменшим і мати вигляд трикутника). Довжина ноги в ідеалі складає 10-20 см більше половини від всього зростання жінки.

3. Що стосується зросту, то тут думки чоловіків розійшлися. Комусь подобаються низенькі кокетки, а дехто надає перевагу високим спокусницям.

4. Струнка, струнка і ще раз струнка. Жінка, перш за все, повинна бути "легкою", як в прямому так і в переносному значенні.

5. Звичайно, велику роль відіграє постава: вона повинна бути прямою, а плечі відведені від вух, при цьому абсолютно неприпустимо, щоб одне плече було вище іншого.

Отже, щоб стати дівчиною "чоловічих мрій" досить відростити волосся, підтягнути фігуру і зовсім не потрібно сидіти годинами в тренажерці, намагаючись прокачати "невдалий" біцепс, або "досушити" останній відсоток жирової тканини.

Варто також додати, що жінкам не варто забувати слова відомого психолога А. Курпатова: "Ідеальна жінка – це щось на рівні погляду, манери, поведінки, впевненості в собі, а не просто співвідношення довжини, ширини та висоти...