На Рівненщині серед білого дня скоєно розбійний напад. У селі Бадівка Острозького району молодик у масці пограбував продуктовий магазин. Він увійшов слідом за місцевою жителькою, напав на неї і приставив до шиї ніж. Після цього наказав продавщиці шукати гроші.

Здобич грабіжника особливо не потішила. В його кишенях опинилося трохи більше ста гривень. Забравши гроші, він наказав жінкам мовчати. Інакше пригрозив спалити їхні будинки. Після цього вибіг на вулицю і зник.

Втім, наздогнати грабіжника виявилось непросто. Він добре орієнтувався на місцевості і зміг вийти з оточення, яке йому влаштували правоохоронці. Та втекти все одно не зумів. Оперативники розширили коло пошуку і серед поля помітили підозрілого чоловіка.

Затриманим виявився 25-річний Олександр із села Грушвиця Рівне нського району. Він зізнався у скоєному і в деталях розповів про пограбування.

Знову побігати полем Олександр зможе не скоро адже ризикує потрапити за грати на 7 - 12 років. Окрім цього, йому загрожує конфіскація майна. Саме таке покарання передбачає 3 частина 187 статті кримінального кодексу, за якою проти нього порушили кримінальну справу.