Рівненський клуб провів товариський поєдинок з лідером нинішнього чемпіонату Рівненської області — сарненським «Маяком».

Матч розпочався під акомпанемент рясного, але нетривалого дощу, що не могло не позначитись на діях футболістів. Подекуди гравці обох команд грали доволі жорстко. «Маяк» на правах господарів з перших хвилин пішов вперед — так сильно сарненські хлопці хотіли довести майже двом сотням своїх вболівальників, що вони нічим не гірші за професійний клуб з Рівного. Однак, не зважаючи на всі намагання вразити ворота гостей їм так і не вдалося. Так само не вдалося в першій половині гри забити і «вересівцям», які цей матч проводили через призму підготовки до календарної зустрічі із чернівецькою «Буковиною».

Доля переможця матчу визначилась у середині другої половини гри, коли Руслан Марцинюк вразив ворота сарненців. Жорстка гра з достатньою кількістю фолів зумовила часті заміни в складах обох команд у другому таймі. Гравці обох команд намагались продемонструвати свої найкращі якості на мокрому газоні стадіону «Мрія», та все ж гол Марцинюка так і залишився єдиним цьому товариському матчі.

Сарненські футболісти добряче «потренували» «чорно-червоних» в контактній боротьбі, тож підопічним Анатолія Лєсніка слід подякувати за те, що настрій у футболістів «Вереса» перед відповідальним матчем в Чернівцях буде дійсно бойовим. На даному етапі футбольного сезону ігрова практика вкрай важлива для «Вереса», склад якого продовжує формуватись.

Про це повідомляє офіційний сайт ФК "Верес".