Деякі жінки переконані в тому, що "чоловіки люблять очима". Це дійсно так, але чоловічі очі, а краще сказати погляд, сильно відрізняється від жіночого. Перш за все, жінка хоче бути досконалою в очах коханого чоловіка, це зрозуміло та природно. Тому вона готова сидіти на дієті, годинами "наводити красу" перед дзеркалом, ламати голову, що надіти, збираючись в гості або в ресторан. І дуже ображається, коли чоловік не цінує її героїчних зусиль. Але чи розумно ображатися, адже більшість жіночих недоліки чоловіки зовсім не помічають.

Сколений лак

Зрозуміло, Ми не говоримо про злущені, три дні тому, червоні нігті. Але, якщо перед побаченням Ви помітили, що на одному пальці трохи відколовся лак, не переживайте, це не стане для чоловіка приводом видалити Ваш номер із записника, щоб назавжди забути цей кошмар.

pic Наявність або відсутність макіяжу

Деякі чоловіки і зовсім не помічають, чи нафарбована жінка, якщо мова йде про легкий макіяж, а не про "штукатурку". По дому і в продуктовий магазин можна сміливо ходити так, як є. Що стосується рум'ян, чоловіки взагалі не уявляють, що це таке. А помада? Коралова? Бордо? Чоловіки не помічають усієї гри з відтінками.

pic Целюліт

В плані целюліту часто вживані жінками слова: "Зі сторони краще видно" не працюють. Найчастіше чоловіки не помічають целюліт на частинах тіла жінки, хіба що вона сама йому його покаже і буде постійно звертати на цей недолік увагу.

pic Фарбоване волосся

Чоловіки не звертають увагу на відросле коріння фарбованого волосся. Більшість представників сильної статі не надає цьому значення, так як їм важливий цілісний образ жінки.

pic Чорні цятки

Для багатьох дівчат чорні цятки - справжня проблема. Правда, щоб їх побачити, треба підійти до дзеркала при природному освітленні. Повірте, чоловік, якщо і помітить цей крихітний недолік, не буде вважати Вас менш красивою.

pic