Футбольне свято у Рівному вдалося, попри шалену спеку. В обласному центрі відбувся Перший домашній матч рівненського футбольного клубу "Верес", суперником нашої команди став "Нікополь - НПГУ". На трибунах стадіону "Авангард" розмістились близько 4000 любителів футболу. Окремий сектор зайняли найпалкіші прихильники футболу, які підтримували місцеву команду. В результаті гри рахунок 1:0 на користь рівненського "Вереса".

Довгоочікуваний футбол у Рівному відкривало справжнє шоу за участю танцювальних колективів, маленьких гімнасток та співаків. Футболістів обох команд на поле виводили діти, як це відбувається на футбольних аренах світового масштабу. З перших хвилин гри рівненський Верес перехопив ініціативу. Тренер вдячний усім вболівальникам, каже домашній матч вдався.

Гравці "Вереса" контролювали м’яч упродовж гри, і створювали більше нагод для взяття воріт суперника. І на 27-й хвилині перший забитий м'яч по воротах "Нікополя" завдав 9-тий номер команди Юрій Голубка. У другому таймі наша команда продовжила атакувати, однак м’яч до сітки воріт суперників більше не потрапив. Втім "Верес" впевнено довів гру до перемоги, яка стала уже другою в розіграші Чемпіонату України.

Гості матчу "Нікополь- НПГУ" у другому таймі зібралися, та забити жодного м'яча так і не змогли. Тренер списує поразку на юний вік гравців, і відсутність досвіду.

Першим домашнім матчем рівненського "Вересу" - задоволені усі присутні. Спонсори трансляції гри у прямому ефірі компанія "Інтер бетон" також радіють успіхам футболістів.

Після трьох турів в активі ФК "Верес" шість очок (дві перемоги та одна поразка), це дає змогу рівнянам посідати п'яту сходинку у турнірній таблиці другої професійної футбольної ліги. Наступну гру "Верес" проведе на виїзді 15 серпня проти чернівецької "Буковини". Олена Семенович, Артем Лаговський, Новини Рівного.