За станом нашого обличчя потрібне око та око. І тут мова піде не про нанесення тонального засобу, а про турботу про здоров'я шкіри. Починати доглядати за шкірою обличчя ніколи не рано, але цілком може стати пізно.

Перш ніж говорити про основні правила догляду за шкірою, варто нагадати, що піклування про себе починається зі здорового способу життя. Внутрішня гармонія, відмова від шкідливих звичок, активний спосіб життя та правильне харчування — тільки все це в комплексі буде мати позитивний ефект. Наша зовнішність, в тому числі, стан шкіри, — всього лише прояв процесів, що протікають в організмі. Перш за все, повинна бути закладена міцна основа правильного способу життя.

Виявляється, щоб досягти чудового результату, зовсім не обов'язково стати завсідником дорогих салонів і купувати найдорожчі засоби з догляду за шкірою обличчя. Потрібно просто дотримуватися простих правил, і тоді твоя шкіра надовго збережеться в чудовому стані.

Перш за все, лягати спати зі слідами макіяжу на обличчі - заборонено! Адже на шкіру "тисне" будь-яка, навіть найдорожча і досконала косметика. Повірте, проблеми почнуться, якщо не давати шкірі нічний відпочинок.

Отже, очистили шкіру обличчя. Далі можна застосувати тонік або лосьйон. Різниця тільки в складі: тонік не містить спирту і, відповідно, не пересушує шкіру. Ця процедура призначена для видалення останніх частинок бруду. І потім, відчуття прохолоди та свіжості - це так приємно.

На ніч після тонізації бажано змастити обличчя живильним кремом, а вранці - денним зволожуючим кремом. Перший сприятиме оновленню клітин, а другий не дозволить шкірі "висохнути", тобто не буде ніякого відчуття стягнутості.

Раз на тиждень потрібно використовувати маску, для вашого типу шкіри, і відлущуючий скраб, зрозуміло, не в один день. Маски та скраби можна застосовувати готові або робити самій зі звичайних продуктів. Для кожного типу шкіри можна підібрати свій рецепт, який буде давати найкращі результати.

Перш ніж приступати до складних, на перший погляд, процедур по догляду за шкірою вашого чарівного личка, запитайте себе, чи дійсно ви хочете знати, як зробити шкіру ідеальною. Якщо вас це цікавить, то майбутнє вашої шкіри в надійних руках.