Літо - гаряча пора не лише для відпочинку, але й для ремонту. Одні відпочивають, а інші активно працюють. Незабаром наступить осінь - далі зима, а так як кожен хороший господар прагне, аби його оселя була у ідеальному стані, ми підготували ряд ідей, які допоможуть зробити ваш ремонт якісним та надійним на довгі роки. Отож, читайте! Обирайте! Творіть...

БЕТОННІ ВИРОБИ

Ваше будівництво наближається до кінця, але ще не виглядає завершеним. Потрібно терміново прикрасити фасади та прибудинкову територію. А відмінним варіантом декору стануть вироби з бетону.Здебільшого, для декорування будинків використовується так званий архітектурний бетон. Адже скульптура з архітектурного бетону дуже міцна та стійка до перепадів температури.

Бетонні вироби у Рівному – це товари найвищої якості та за індивідуальним замовленням.. Великий асортимент здатний повністю задовольнити запит найвимогливішого клієнта.

Вітчизняний виробник бетонних виробів та конструкцій Олександр Кравець пропонує широкий асортимент продукції, а зокрема: фасадну та тротуарну плитку, балясини, бордюр тротуарний, декоративні огорожі, парапет, кришки на огорожу, колони та декоративні садово-паркові скульптури. Крім того, досвідченні фахівці створюють малі архітектурні форми які довершать дизайн Вашого подвір'я.

Вироби з бетону не тільки якісні та довговічні, а й надійно перевірені часом. Перш за все, для виробництва використовуються сучасні технології, а вся продукція виготовляється відповідно до конструкторської документації. Якщо ви розпочали будівництво, то бетонна продукція приватного підприємця Олександра Кравця стане Вам у пригоді та прикрасить Ваш інтер`єр. Найнижчі ціни за високу якість гарантовано!

Контактна інформація: 33018, Рівне , вул. Курчатова, 18

+380 (50) 5144780; +380 (362) 207157;+380 (97) 8528430

kravec

"MAKOVSKI"

Вплив простору на людську психіку можна порівняти з дією мелодії. Деколи навіть незначний нюанс може повергнути в смуток або, навпаки, викликати відчуття бадьорості, прилив сил та натхнення.

Творчий колектив Бюро інтер’єрного дизайну «MAKOVSKI» пізнав секрет створення Вашої власної мелодії інтер’єру. Справжні фахівці не тільки професійно розробляють дизайн інтер'єрів та екстер’єрів приміщень будь-якого призначення, а й знаходять індивідуальний психологічний підхід до кожного Замовника. У бюро інтер’єрного дизайну "MAKOVSKI" надають також послуги по виконанню будь-яких видів ремонтно-будівельних та оздоблювальних робіт з використанням найновіших матеріалів та технологій. Крім того, надають послуги по виконанню художніх робіт: розпис по стінам, скульптура та ліпка.

Контактна інформація: Рівне , вул. Директорії,6 (вхід зі сторони пішохідної зони),

Тел:(+380) 67 937 44 89, (+380) 50 293 30 98 Маковська Тетяна, (+380) 63 785 18 82, Новак Іванна, (+380) 97 517 71 74 Кисіль Юлія.

makovski.com.ua; buromakovski

"МОЯ ПІДЛОГА"

Найбільш популярним варіантом покриття в будинку є дерев'яна підлога. Адже, основна перевага полягає в тому, що таке покриття екологічне, довговічне та цілком доступне. Крім того, дерев'яна підлога в будинку поєднується майже з будь-яким інтер'єром.

Салон-магазин "Моя підлога" у Рівному пропонує великий вибір якісного покриття від відомих фірм-виробників: Egger (Німеччина), Classen (Німеччина), Quick-Step, Balterio і Laurentian (Бельгія), Kaindl (Австрія). В магазині представлений широкий асортимент паркету (екзотичний, художній), паркетної дошки, ламінату, вінілової підлоги та плінтусу. В салоні-магазині «Моя підлога» не просто швидко підберуть будь-яке підлогове покриття згідно Вашим вимогам та вподобанням, досвідчені спеціалісти також виконають професійне укладання паркетної дошки та ламінату на підлогу. Діє безкоштовна доставка по місту.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Дубенська, 46. Тел:(096) 814-84-29, (068) 624-26-94 електронна адреса: parket.plus@list.ru

ВИРОБИ З ДЕРЕВА

Деревина - це найкращий матеріал, який від природи міцний, довговічний та естетично прекрасний. Екологічно чистий матеріал, який легко піддається обробці, а головне, корисно впливає на здоров'я та загальне самопочуття людини. Перш за все, дерево приносить в інтер'єр затишок та тепло, які недоступні штучним матеріалам.

У Рівному широкий асортимент виробів з дерева пропонує підприємець Мельник Віктор Васильович. А саме виготовлення продукції: двері, вікна, арки, сходи, альтанки, каркасне будівництво, меблі (спальні, кухні, вітальні, ліжка), погонажні вироби (шалівка, плінтус), паркет та багато іншого. Також, на підприємстві ви зможете знайти, окремо елементи меблів - карнизи, пілястри, фасади без лакування та з лакуванням. Крім того, можливе лакування та реставрація столярних виробів. Індивідуальний підхід та урахування побажань кожного клієнта дозволяють реалізувати будь-які нестандартні рішення та найскладніші проекти.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Київська, 92а (тер. "Лелека-Колор").

Тел: (067) 354-10-75 , 430075@gmail.com.

vikna-dveri.rv.ua

"ПОЛВЄС"

Жалюзі - виступають стильним елементом декору кожної оселі, офісу, будинку, кафе та будь-якого приміщення. Безперечно, їх унікальність не викликає сумнівів. Універсальна фактура, широка палітра кольорів, багатофункціональність, простота в прибиранні та екологічність притаманні кожному виду жалюзі. Вони захищають від пекучого сонця, сторонніх поглядів, а найголовніше - роблять будь-яке приміщення стильним та елегантним.

Фірма "Полвєс", що у Рівному, пропонує широкий асортимент жалюзі для вашого будинку. "Полвєс" - одна із найбільших виробників жалюзі на території України, яка по якості не поступається кращим імпортним зразкам. Тут можна придбати жалюзі будь-якого асортименту. На підприємстві також виготовляють вертикальні та горизонтальні жалюзі, тканинні та захисні ролети, москітні сітки, бамбукові жалюзі та жалюзі-плісе. У команді працюють виключно досвідчені та справжні професіонали, які виконують свою роботу якісно та досконало.Тому і підхід до кожного клієнта особливий. Фахівці проводять заміри жалюзів, а також виготовляють та встановлюють їх в мінімальні терміни. Завітайте до фірми «Полвєс» та придбайте якісні та вишукані жалюзі, які доповнять інтер'єр вашої оселі та зроблять домівку затишною та просторою.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Фабрична, 12а, 2-й поверх; (095) 846-96-68; (0362) 60-99-09; (0362) 60-99-99; (0362) 62-25-15;(067)423-59-53;(095)324-99-40

polves@rv.uar.net; polves.com.ua

СЕЗОН ПЛЮС

На сьогоднішній день стильні двері, вікна, балкони відіграють велику роль у інтер'єрі та екстер'єрі вашої оселі. Вони не лише доповнюють дизайн та прикрашають домівку, але й роблять її більш затишною та теплою. Використовувати вироби із пластику можна у приватних будинках, квартирах та офісах. Щоб у вашому будинку було тепло та безпечно, магазин "Сезон плюс" пропонує якісну продукцію для затишку вашої оселі. У магазині пропонують широкий асортимент металопластикових вікон, жалюзі, вхідні та міжкімнатні двері, балкони під ключ. Тут можна придбати арки будь-якого кольору та форми. Магазин "Сезон плюс" надає увесь спектр з продажу, монтажу та гарантійного обслуговування продукції. Виготовляють замовлення клієнта до 10 робочих днів. Заміри та монтаж конструкції робляться у зручний для клієнта час.

Нині у магазині діють акційні пропозиції! На міжкімнатні двері знижка - 5%-7%, на вхідні - 5%. Металопластикові вікна у магазині можна придбати за знижкою -20% -35%. На рулонні штори та жалюзі - 3% -5% знижки. Придбати товар за акційними знижками можна до 31 вересня. Доставку додому та заміри працівники магазину проводять безкоштовно. Продукція магазину "Сезон Плюс" є різних цінових категорій — від економ до преміум-класу, тому підійде клієнтам із різними фінансовими можливостями і вимогами. Також у магазині надають кредит на продукцію до 2-ох років чи розстрочку на 3 місяці без відсотків. Експериментуйте та втілюйте свої креативні ідеї у життя разом із магазином "Сезон Плюс"!

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Небесної сотні, 24

(0362) 260-260; (098) 332-97-60; (066) 487-69-65.

sezonplus_rivne@mail.ru ;

sezonplus.rv.ua

"MIXALMEBEL"

Ні один будинок, квартиру не можна уявити без меблів. Вони відіграють важливу роль як в дизайні приміщення, так і в зручності використання, а особливо нашого відпочинку. Кожен покупець, купуючи меблі у будинок, хоче, аби вони були не лише гарні та вписувалися в інтер’єр будинку, але й зручними у використанні. Компанія "MIXALMEBEL" займається не лище виготовленням, а ремонтом меблів. Фірма працює безпосередньо із виробниками меблевих тканин. Тому ви можете обрати якісні тканини відомих брендів для оббивки м’яких меблів. При їх виготовленні компанія враховує будь-які побажання та смак клієнта. Виїзд замірника та установка проводяться безкоштовно. Замовлення буде виконане уже через 14 днів. Хороша якість та помірні ціни – пріоритети у роботі компанії. Новітні технології виготовлення меблів дають можливість втілити вишукані оригінальні дизайнерські рішення, а індивідуальний підхід до кожного клієнта гарантує прийняття правильних рішень. Відповідні матеріали, фурнітура, наповнення і дизайн дадуть нове життя вашим улюбленим диванчикам. При замовленні тканини на фірмі "MIXALMEBEL", клієнт отримує знижку на роботу у 20%. Для зручності клієнтів фірма пропонує ремонт та реставрацію меблів в кредит. Найбільш популярними є меблі типу "честер". Меблі "честер" виготовлені у класичному стилі: розкішні форми, напівкругла спинка й підлокітники, м’яка натуральна шкіра, глибокі, рівномірно розташовані утяжки — все це надає меблям елегантності й респектабельності. Працівники компанії "MIXALMEBEL" задовільнить будь-якого вибагливого клієнта та втілять будь-які примхи в життя.

Контактна інформація: м. Рівне , вул. Михайла Старицького, 50а

(096) 975-58-81; (095) 493-37-82; (0362) 43-04-41; (0362) 40-96-80

mishamixal@yandex.ru;

/mixalmebel.com.ua