Розмір чоловічої гідності завжди був особливою темою для жінок і ахілесовою п'ятою для чоловіків. Стереотип "чим більше, тим краще" вже не настільки актуальне, як вважалося раніше.

Не дивно, що в числі лідерів за цим показником є темпераментні африканці. Виходячи з нещодавно проведеного дослідження, найдовший пеніс - у чорношкірих жителів Демократичної республіки Конго (його розмір більше 18 см).Їм у спину дихають еквадорці (17,8 см), на третьому - чоловіче населення Гани (17,3 см).



pic

А ось лідером європейських країн є ісландці цей показник складає -16,5 см,на другому місці -угорці(16,1). Середня довжина члена італійського мачо, а також нідерландця - 15,74 сантиметра. У шведів цей показник становить 14,98 см, обійшовши греків з 14,75 см і німців з 14,48 см. Жителі Туманного Альбіону в середньому мають пеніси по 14 см, французькі чоловіки - 13,5 см. В середньому довжина чоловічої гідності українських чоловіків становить близько 14 см, а якщо бути точним, 13,97см. Серед жителів колишнього СРСР лідерами по довжині пенісів стали кавказькі чоловіки, відомі своєю велелюбністю і гарячим темпераментом. На чолі рейтингу розташувалися грузини (16 см). А ось у середньостатистичного жителя Білорусії варіюється близько 14,65 см. Традиційно замикають рейтинг жителі країн Південно-Східної Азії. Так, наприклад, середня довжина пеніса у китайця складає всього 11 сантиметрів, в Індії і Таїланді і того менше - 10 см. І нарешті, саме маленьке чоловіче достоїнство у корейців - 9,7 см.



pic

На інтенсивність і якість сексуальної активності , доведено , що розмір особливо не впливає. Так, наприклад, завдяки спеціальним опитуваннями серед жіночого населення, більшість опитаних назвало найкращими в світі коханцями бразильців. Друге і третє місце поділили іспанці й італійці відповідно. А адже середні розміри статевих органів у представників цих національностей далеко від лідируючих позицій. І, навпаки, жителям африканського континенту, що володіє, найвагомішою статевою гідністю, далеко до звання кращих у світі коханців, що зайвий раз доводить, розмір значення не має.

Бажаю Вам в житті ОРГАЗМУ у всіх починнях!!!